Het is de hoogste tijd om onze laatste aanwinst in het search team voor te stellen. Ze heeft inmiddels haar eerste kwartaal erop zitten en is in deze tijd in het huwelijksbootje gestapt en ze heeft de nodige sparringspartners gevonden bij ODIV. Deze kleine grote Vlaamse dame Thi-Lien heeft geen verdere introductie nodig. Maar als je meer over haar wil weten, lees je in dit blog alles over haar ideale vrijdagavond, welk product ze iedereen afraadt, wat ze zou doen als ze onzichtbaar zou zijn en nog veel meer. Enjoy!

Hoe ben je bij ODIV terecht gekomen?

Ik ben via Frederique bij ODIV terechtgekomen. Ik was op zoek naar een stageplek en mijn klasgenootje Frederique had net een stage bij ODIV afgerond.

Hoe zijn je eerste maanden bij ODIV bevallen?

Na een intensieve inwerkperiode in augustus was het echt wel even wennen. Ik kreeg heel veel informatie en verantwoordelijkheden. Maar de eerste maanden zijn echt voorbij gevlogen. ODIV is oprecht een top bedrijf om voor te werken! Er wordt hard gewerkt, maar ook ontzettend veel gelachen.

Wat breng jij mee voor ODIV? Wat voeg jij toe aan het ODIV team?

Een echte vrouwelijke touch… haha! Ik ben een harde werker en ben heel kritisch voor mezelf, dus ik denk dat dit ook motiverend is voor het team. En Belgische bonbons, wordt altijd zeer geapprecieerd.

Met welke vraagstukken kan men bij jou terecht?

Alles fashion en beauty related vraagstukken. Jammer genoeg kunnen de mannelijke collega’s bij ODIV hier weinig mee.

Wat is het eerste dat je doet als je wakker wordt?

Spotify aan, snel Instagram checken voor de laatste updates van vrienden en familie, HLN lezen (vergelijkbaar als NOS maar Belgisch). Snel make-up, tanden poetsen en kleren aan en de deur uit. Ik ontbijt nooit. Oh en mijn hond Oscar een kusje geven voordat ik uit huis ben.

Thi-Lien en Man

Beschrijf je ideale vrijdagavond!

Restaurant met mijn man. Vervolgens thuis komen om onze hond Oscar uit te laten. Even bekomen van de week en te praten over wat we willen doen dit weekend. Thuis komen en eindigen met een glas whiskey (zonder ijs) op de bank met een Marvel film (liefst met Chris Hemsworth).

Wintersport of zonvakantie?

Zonvakantie! Geef mij maar zon, zee, strand en een cocktail. Kom je toch met een mooier kleurtje naar huis dan met een zongebruind kopje met de skibril in gebruind.

België of Nederland?

België voor het eten en drinken. Nederland voor de bloemen.

Heb je al een aantal versprekingen gehad door taalverschillen?

Mega veel. Ik weet niet meer van welk hout ik pijlen moet maken. Wat dus best enerverend is. Gelukkig heb ik Timothy als mijn persoonlijke vertaler. Vree wijs!

Stel, je mag nog maar naar één land op vakantie voor de rest van je leven. Welk land wordt het en waarom?

Italië! Eten, kunst en fashion. Alles wat ik nodig heb in één land, héérlijk!

Thi-Lien

Welk product kun jij niet zonder?

Een paar killerheels! Met mijn 1m65 in Nederland heb ik geen andere keuze dan hoge hakken te dragen bij het uitgaan. Anders vinden mijn vrienden me niet meer.

Welk product kun jij iedereen afraden?

Dad sandalen. Is niet flatterend voor je voeten en past bij geen enkele outfit (sorry Sean).

Van welke aankoop in het laatste jaar heb je het meest spijt?

Geen eigenlijk… Ik ben altijd super blij met mijn aankopen (ik denk er soms wel 4 keer over na). Dan spreek ik liever over mijn droomaankoop: een paar Jimmy Choo’s. ‘Tja, ik ging trouwen en dit kon niet zonder witte Jimmy Choo, want “I Do in Choo”.

Thi-lien in musea

Wat zou je doen zonder internet?

Boeken lezen. Ik koop ontzettend graag klassiekers, maar heb nog geen tijd gehad om ze te lezen. Musea bezoeken en heel veel bloemen kopen.

Favoriete boek?

Dan twijfel ik echt tussen Dorian Gray en Frankenstein…

Je mag drie mensen uitnodigen voor een diner (wie dan ook)! Wie neem je mee? En waarom?

Dan ga ik voor drie geweldige mannen: Oscar Wilde, Salvador Dali en Constantin Brancusi. Oscar Wilde voor zijn scherpe opmerkingen over het leven en de liefde, Dali voor zijn dromerige kijk op de wereld en aan Brancusi zou ik vragen of ik zijn “Bird in Space” mag krijgen voor in mijn huis 😏.

Top drie Netflix aanraders

Sex Education, 12 Strong (voor het verhaal, maar ook voor Chris Hemsworth) en How To Get Away With Murder.

Stel je mag nog maar een gerecht voor de rest van je leven? Welke wordt dat?

Dumplings of Hotpot. Heerlijk!

In welke film of tv-serie zou jij graag willen spelen?

Dat is te easy: CRAZY RICH ASIANS. Is wel op mijn lijf geschreven, behalve de RICH gedeelte.

Wat zou je doen als je onzichtbaar zou zijn?

Dan zou ik graag eens in de Louvre in de privé collectie ruimte willen lopen. Kijken naar kunstwerken die nog nooit eerder zijn tentoongesteld. Best wel saai, maar ik kan echt uren naar een kunstwerk kijken.

Klein huis midden in de stad of groot huis op het platteland?

Klein huis midden in de stad. Ik vind de stilte op het platteland eng. Zo ook de koeien…

Stel je gaat op een cruise en de boot zinkt. Er is nog maar zuurstof voor 2 mensen in de onderzeeër. Met wie van je ODIV collega’s deel je je zuurstoffles en waarom?

Ik zou zeggen Vala. Echter denk ik dat Vala tegen dan al 7 reddingsvesten aan heeft getrokken en geen idee heeft hoe een zuurstoffles werkt. Dus een win voor mij. Ik zie de hele Titanic scene weer voor me: Vala die wegdrijft met zijn reddingsvesten in zee, en ik die het hele incident zal overleven.