FONK150 Best Agencies 2023

– November 2023
Super nieuws: we staan voor het vierde jaar op rij in de FONK150 Best Agencies! Bij ODIV – Jouw Online Divisie zijn we ontzettend trots dat we deze plek weer hebben verdiend. De FONK150 gaat over hoe blij klanten met ons zijn. Dat we hier weer in staan, laat zien dat we goed bezig zijn en dat onze klanten tevreden zijn. Dat vinden we heel belangrijk.

In 2023 hebben we weer hard gewerkt, en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. We zijn ons team en onze klanten dankbaar. Samen hebben we dit voor elkaar gekregen. Op naar nog meer succes in 2024!

ODIV in FONK150

Joost sprak bij Cyber Security Event Delft

– 14 November 2023
In november mocht onze Joost spreken tijdens het Cyber Security Event Delft, een event georganiseerd door DOT. Hij deelde zijn kennis over data-veiligheid en verhalen over onze eigen ervaring met een hack. Joost gaf tips over hoe bedrijven hun online beveiliging kunnen verbeteren. Lees verder om meer te leren over de belangrijke veiligheidsstrategieën die hij voorstelde, waaronder het gebruik van password managers, 2FA en het belang van een cybersecurity verzekering.

Cyber Security Event Delft Joost

DDMA Social Advertising Benchmark

– 7 November 2023
Bij ODIV hechten we veel waarde aan transparantie, eerlijkheid en openheid. Deze principes zijn voor ons zo essentieel dat we enthousiast hebben deelgenomen aan de Social Media Advertising Benchmarks van Nederland, als een van de eerste bureaus die dit initiatief omarmden.

Ons Team Social heeft hard gewerkt aan dit project, en we zijn trots te kunnen melden dat in november de allereerste DDMA Social Advertising Benchmark succesvol is gelanceerd.

Tijdens een exclusieve Industry Meetup hebben we samen met een selecte groep social advertisingspecialisten een eerste blik geworpen op de cijfers en belangrijkste inzichten. Deze waardevolle benchmark, gepresenteerd in een interactief dashboard, is nu beschikbaar voor DDMA-leden.

DDMA Social Advertising Benchmark 2023

Timothy gaf een gastcollege op de VU

– 11 Oktober 2023
Laatst gaf Timothy een boeiend gastcollege op de VU. Hij deelde zijn inzichten over digitale marketing en moderne businessmodellen. Zijn presentatie was informatief, gericht op de groei en kansen voor bedrijven in de digitale wereld. Lees meer over deze nuttige sessie voor zowel studenten als professionals, en de belangrijkste inzichten die hij deelde.

Timothy geeft gastcollege bij de VU

Joost sprak bij De Ondernemer over Cyber Security

– 7 Oktober 2023
Joost van ODIV was onlangs te gast in de podcast van De Ondernemer tijdens de Cyber Security Week. Daar vertelde hij enthousiast over onze visie en aanpak op het gebied van cyber security. Door een flinke cyberaanval een paar jaar terug, zijn we bij ODIV onze digitale veiligheid steeds serieuzer gaan nemen. Dat was een uitdagende periode, maar we zagen het als een kans om te leren en ons te verbeteren.

Ontdek hoe we bij ODIV uitdagingen omzetten in kansen en onze klantrelaties versterken door transparantie. Bekijk de podcast van De Ondernemer waar Joost uitlegt over onze aanpak van cyberveiligheid.

Joost sprak bij De Ondernemer tijdens de Cyber Security Week

Joost presenteerde bij The Impact Cube 2023

– 6 September 2023
Tijdens de Impact Cube 2023 van Channable gaf Joost, als consumentenpsycholoog, een boeiende presentatie over het creëren van effectievere advertenties door inzicht in de besluitvormingsprocessen van consumenten. Hij belichtte de concepten van ‘systeem 1’ en ‘systeem 2’ en deelde vier cruciale elementen die kunnen helpen bij het ontwerpen van advertenties die beter resoneren met het publiek. Wil je deze inzichten niet missen? Bekijk dan nu Joost’s verhaal en de rest van de Impact Cube 2023.

Joost bij Impact Cube 2023

Timothy gaf uitleg over veilig online ondernemen bij KVK

– 4 Juli 2023
In juli was Timothy te gast als spreker bij het KVK Start Event. Hij deelde daar zijn inzichten over hoe om te gaan met data als onderneming. Het thema van het gesprek was cybersecurity voor startende ondernemers. Hierbij bracht Timothy helaas ook eigen ervaringen in na het doormaken van een hack. Hij richtte zich op de cruciale vraag: “Hoe kunnen ondernemers zich beter beschermen tegen toekomstige cyberaanvallen?”

Een belangrijke tip van Timothy was de nadruk op zorgvuldigheid en sterke communicatie. Hij benadrukte dat goede beveiligingspraktijken en heldere communicatie essentieel zijn om je bedrijf te beschermen tegen cyberdreigingen. Dit advies is zowel waardevol voor nieuwe ondernemers als voor de gevestigde bedrijven die hun digitale veiligheid willen verbeteren.

Timothy bij KVK over veilig online ondernemen

Kom meer te weten over ODIV

 • 21 november 2023

  6 Onmisbare Stappen naar Meesterschap in SEA: Van Basis tot Expert

  In een wereld waarin de ontwikkelingen in online marketing sneller gaan dan ooit, kan het specialiseren in één van de onderliggende vakgebieden heel interessant zijn voor je carrière. Maar wat […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Helpful content
  16 oktober 2023

  Hoe help je de gebruiker (en uiteindelijk je SEO) met helpful content

  ‘We moeten iets doen met content.’ Je hebt het waarschijnlijk weleens gehoord in de wandelgangen. Dat content niet ‘iets’ moet zijn maar een duidelijk onderdeel van een online strategie, liet […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Team odiv: Jessica
  5 oktober 2023

  Even voorstellen: Jessica

  De zomer zit er nu echt op, dus het is de hoogste tijd om onze zomertransfer aan jullie voor te stellen. Haar achtergrond in e-commerce en autodidactische methode, maken haar een perfecte fit voor team ODIV. Dus wij zijn hartstikke blij dat we deze transfer hebben weten te realiseren.
  Lees verder
  Lees meer over