Nieuw jaar, nieuwe maand, nieuw teamlid! Wij introduceren jullie graag onze nieuwste aanwinst in de social media afdeling. Hobbykok Sean sport minder dan hij zou moeten, knutselt graag met computers en is niet geïnteresseerd in bekende personen. In dit blog lees je wat zijn favoriete recept is, in welke film hij graag zou spelen en nog veel meer noemenswaardige feiten. Veel plezier!

Sean en Fam

Hoezo wilde je graag deze functie bij ODIV?

Ik kwam eigenlijk via via bij ODIV terecht. Zelf ben ik sinds de middelbare school geïnteresseerd in marketing en vind ik alles wat digitaal is interessant. Hiervoor werkte ik bij een kleinere webdeveloper waar ik de SEO en SEA campagnes deed en in het verleden heb ik gewerkt bij een brouwerij waar ik de digitale marketing deed. Maar daar was ik de enige in het bedrijf die een digitale functie had. Dit zorgde er ook voor dat ik van niemand iets kon leren op digitaal vlak en daar was ik wel naar op zoek.

Wat voeg jij toe aan team ODIV?

Een aantal domme grapjes waar je niet om wil lachen, maar dan toch wel moet lachen. Ik ben iemand die goed kan luisteren en daardoor begrijp ik vaak de onderliggende gedachte van mensen. Mensen zeggen niet altijd wat ze bedoelen, maar door goed te luisteren en vragen te stellen kom ik er vaak wel achter wat ze daadwerkelijk willen zeggen.

Drie dingen die je graag in je vrije tijd doet…

Koken is een grote passie. In diezelfde categorie houd ik ook graag dinner parties met vrienden. Nu weer wat meer dan voorheen. Ook cocktail parties of een combinatie van die twee, maar die laatste het minst want dan ben ik zelf de hele tijd aan het werk en dat vind ik eigenlijk niet zo heel gezellig. Daarnaast ben ik graag bezig met wat nerdy projectjes. Zoals met een raspberry pi een bewateringssysteem voor je planten in te richten. Momenteel ben ik ook bezig met de stap om te gaan samenwonen.

Team odiv: Sean

De dame die het aandurft om met Sean te gaan samenwonen.

Heb je nog speciale gerechten die je graag maakt?

Nou.. Ik lust alles en ik zal ook alles proberen dat een grote groep mensen als eten bestempeld. Mijn favoriete gerecht is spaghetti bolognese. Dat klinkt waarschijnlijk heel standaard, maar die van mij duurt iets van zes uur voordat ie af is. Het is ook meer een ragú alla bolognese dan een bolognese saus. Meer vleessaus dan tomatensaus. Maar ik maak zo een beetje alles. Nu ben ik bezig met de Koreaanse keuken en probeer af en toe wat meer vegetarische of veganistische gerechten te maken. Dit is echt iets totaal anders, want ik werk dan met veel ingrediënten die ik niet echt ken en het lukt me tot nu toe ook nog niet echt. Ook vind ik Indiaas eten heel erg lekker! Ik heb ongeveer zes keer ‘butter chicken’ gemaakt, al leek het er totaal niet op. Maar ooit gaat het lukken!

Stel je mag nog maar een gerecht voor de rest van je leven? Welke wordt dat?

Dat is echt een moeilijke keuze. Vragen als ‘wat is favoriete kind?’ lijken me nog makkelijker. Want eentje is altijd irritanter dan de ander. Dit is echt een onmogelijke vraag, maar ik denk dat ik dan kies voor een Thais gerecht. Het is een totaal andere keuken en waarschijnlijk kan ik met die ingrediënten weer een heel ander ander gerecht maken.

Is er een product waar jij niet zonder kan?

Mijn laptop en telefoon zijn logisch. Maar vooral mijn headphone want ik ga zelden naar buiten zonder muziek. Al ben ik met die ik nu heb niet heel erg blij. Deze heb ik gekregen want die zat bij de imac van mijn vader. Maar mijn vorige is gestolen door een tinderdate van een oude huisgenoot.

Sean krijgt een levensles!

In welke film of tv-serie zou jij graag willen spelen?

Ik vind die film waarin die NZT pil is ontwikkeld, is heel tof. De hoofdrolspeler gebruikt een soort hersenpil en daardoor wordt ie de meest geniale persoon op aarde. Limitless. Een andere film waarin ik wel zou willen spelen is Chronicle. Beetje de superheldenfilms, alleen dan iets realistischer.

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik uitvinder worden. Ik heb een oom die werkte bij Philips en die was letterlijk uitvinder. Die ontwikkelde producten om op de markt te brengen. Maar heel veel producten kwamen nooit in productie, maar die had hij allemaal in zijn huis liggen. Dat vond ik altijd heel cool.

Wat zou je doen als je onzichtbaar zou zijn?

Een kijkje nemen in het Koningshuis.

Final round! Stel, je wordt geteleporteerd naar het dinosaurus tijdperk. Wie hoop je dat er bij je is?

Ik denk dat ik dan kies voor Joost. Hij is lekker licht en als er dan een dinosaurus aankomt dan zou ik Joost er voor kunnen gooien. Dan zou ik genoeg tijd hebben om weg te rennen.

Meer weten over onze nieuwe social media specialist? Stuur hem een mailtje: sean@odiv.nl.