De beste man werkt al een kleine drie jaar bij ODIV, drinkt 16 koppen koffie per dag, eet alsof iedere maaltijd z’n laatste is, maar bovenal betovert hij ons al heel lang met zijn scherpe kijk en online marketing strategieën. Lees hier hoe Timothy vroeger was, wat hij zou doen als hij een onzichtbaarheidsdeken zou hebben en wat zijn slechte gewoonten zijn.

Je werkt nu al een tijd bij ODIV, wat zijn je mooiste momenten bij de Lokale KD?

Dat zijn er nogal wat… *neemt net iets te lang de tijd om na te denken* Eén van de mooiste momenten was het kerstdiner met de drie bedrijven (red. Stuurlui, KICK! en ODIV), in de gevangenis en daarna met iedereen de kroeg in. De DigiTalks vind ik iedere keer een gezellige en leerzame middag! En uiteraard de eerste KICK! Footy dit jaar, gewoon een ontzettend gezellige middag met daarna flink wat borrels.

Waar ben je het meest trots op in jouw tijd hier bij ODIV?

Dat klinkt zo seniel als ik dit zeg, maar dat is het feit dat we in twee jaar tijd van 2 mensen naar 8 mensen gegroeid zijn. Maar een aantal campagnes waar ik erg trots op ben: de Provincie Utrecht waar we toen de N201 campagne voor hebben gedaan. En met name dat we nu langdurigere campagnes doen, zoals voor Ons Tweede Thuis, waar we meer kunnen uitzoeken voor een klant. Waar ik het meest trots op ben is dat we van een uitvoerend bedrijf naar een meedenkend en strategisch bedrijf zijn gegroeid.

Wat is jouw favoriete gedeelte van de dag?

Haha, de lunch (dit is grappig, omdat Timothy altijd opschept alsof hij een week niet gegeten heeft). Nee het favoriete gedeelte is het eerste uurtje, want dan is er vrijwel niemand, dan kan je ongestoord dingen doen waar je normaal een kwartier over doet in een paar minuten omdat niemand je afleidt of iets aan je vraagt.

Zou je zonder internet kunnen leven?

De tijd waarin we nu leven zeker weten niet. Maar het er nooit zijn geweest, had ik dat makkelijk gekund. En als het nu weggehaald wordt, zou ik nog steeds makkelijk zonder internet kunnen leven. Het is dat het het leven zoveel makkelijker maakt, maar absorbeert ook een hoop tijd. (red. Timothy is langere tijd verslaafd geweest aan Pokémon Go). En ik merk dat als ik met andere dingen bezig ben, dat ik het totaal niet zou missen als ik geen internet heb.

Wat was het speelgoed waarmee je vroeger speelde?

De Playstation. Zeker. Ik ben opgegroeid met de Playstation 1, tot en met Playstation 3 heb ik ze aangeschaft en daarna was ik er wel een beetje klaar mee. Maar Tekken, Crash Bandicoot, en het liefste Crash Bandicoot Racing, en Gran Turismo waren toch wel mijn favoriete spellen. De simpelere games, waar genoeg actie in zit en heel vermakelijk zijn.

Wat zijn jouw slechte gewoonten?

Oe, daar heb ik er een aantal van, hier komen ze:
1. Ik heb heel weinig geduld, al heb ik ermee leren omgaan.
2. Ik doe graag dingen zoals ik wil dat ze gebeuren.
3. Ik eet te veel.
4. Ik geef veel te gemakkelijk geld uit.
5. Ik heb een lichte verzamelwoede. Ik verzamel echt alles. Koffietafelboeken, sneakers, voetbalshirts en planten. Die vier dingen verzamel ik wel het meeste van.

Timothy

Wat zou je doen als je een dag een onzichtbaarheidsdeken kon dragen?

Ik zou wel inzicht willen hebben in wat er overal is gebeurd: Ik zou sowieso een dagje bij NASA mee willen lopen, Ik zou willen weten hoe ik de ruimte in zou kunnen gaan en op een andere planeet zou kunnen leven. Ook een dagje in het Witte Huis lijkt me wel wat, gewoon horen wat er allemaal wordt besproken achter gesloten deuren. Als ik daarbij ook nog kon tijdreizen, zou ik naast Hitler en Himmler willen zitten, wat er in hun hoofden eigenlijk omging. En ja, deze is misschien wel heel controversieel, maar ik zou ook nog wel een dagje naast de heren Platini en Blatter willen hebben gezeten een paar jaar geleden. Ja, dat zou ik wel tof vinden. Ik zou wel willen weten wat ze nou echt bekokstooft hebben en in hun eigen zakken hebben gestoken.

Wanneer heb jij voor het laatst heel hard gelachen en waarom?

Hahaha, ja, dat is eigenlijk dagelijks hier op kantoor. Vaak om Matthijs of Duco als die weer wat stoms zeggen. Matthijs is wel echt grappig, hij heeft hele scherpe grappen en opmerkingen, waar ik altijd smakelijk om moet lachen. Om Duco moet ik altijd lachen als hij ergens onderuit probeert te komen, of als hij weet dat hij verkeerd zit en er alsnog onderuit probeert te komen. Ook kan ik altijd smakelijk lachen om de net iets te vergaande grapjes van Daan. Dus ik kan dagelijks lachen op kantoor.

Hoe was Timothy als kind?

Leergierig, druk, sportief. Niet te behandelen druk. Ik was echt een heel druk kind. Ik ben op m’n 4e op judo gezet om wat rustiger te worden. Dat werd het ook, maar ik bleef wel druk. Wat heel tegenstrijdig is, is dat ik heel veel op m’n Playstation speelde vroeger, maar daarbuiten was ook zoveel mogelijk met vriendjes buiten aan het voetballen. Recalcitrant, niet luisteren naar mensen. Dat was ik vroeger ook wel ja. Altijd precies het tegenovergestelde doen van wat mensen van me vragen. Maar ik was ook altijd vrijgevig. We kregen best vaak snoepgoed van oma of ouders en dat wilde ik altijd wel delen.

Rare vraag: Heb je liever benen zo lang als je vingers, of vingers zo lang als je benen?

Dat is inderdaad een hele rare vraag. Vingers zo lang als m’n benen. Dat kan je veel meer. Dan kan je tijdens het koken je kind wassen en voetballen met andere kinderen. Ik heb echt kleine vingers, dus als het andersom zou zijn dan zou ik echt beperkt worden.

Zou je liever de meest slimme of de meest domme persoon op aarde zijn? In beide scenario’s behoud je hetzelfde niveau van intelligentie dat je nu hebt.

De slimste sowieso. Als je de domste bent, weet je het waarschijnlijk ook niet, maar ik zou gewoon nooit de domste in de kamer willen zijn. Liever de slimste dat ik me ergens aan stoor.

Als er een zombie apocalyps zou uitbreken, wie zou in jouw ogen sowieso een zombie zijn, en wie zou jij nodig hebben om de zombies te overwinnen?

Als Duuk en Ties geen Italiaanse avondjes hebben, dan zijn ze op maandagochtend een soort van zombie. Dat zouden wel twee goede zombies zijn.
Iemand die mij zou helpen om de zombies te overwinnen, zou Hoek zijn. Hij heeft overal een checklist voor, dus hij zal hier ook wel een lijstje hebben om een paar zombies te lijf te gaan!