DigiTalks - Search Special

Op donderdag 28 november organiseert ODIV alweer de zesde editie van de DigiTalks in Utrecht!

Wat houden de DigiTalks in?

  • Focus: iedere DigiTalks wordt één thema uitgediept en wordt dit vanuit verschillende kanten belicht
  • Inspiratie: sprekers uit verschillende industries met diverse expertises bieden je inspiratie
  • Toegepast: we hebben geen zin om je achter te laten met slechts inspiratie, het moet toegepast kunnen worden op je eigen werk
  • Coronaproof: we hebben een zaal waar maximaal 45 mensen kunnen zitten, zodat we genoeg afstand kunnen bewaren. Er zijn looproutes en zullen er alles aan doen om jou veilig te laten genieten van een goed event.

De sprekers van de Search Special zullen je concrete tips geven op het gebied van SEO en SEA. In een middag tijd weer kennis en inspiratie voor de komende maanden!

SCHRIJF JE GRATIS IN

Praktische informatie over de DigiTalks

  • Datum: donderdag 1 oktober
  • Locatie: Basecamp, Utrecht – Nijverheidsweg 16 in Utrecht
  • Tijd: 14:00-16:45 sprekers, 16:45-18:00 borrel
  • Thema: Search (SEO + SEA)

De sprekers van de DigiTalks

Maikel Schrik: oprichter van Rank Online, een SEA bureau. Voor Google Ads ben je bij deze man aan het juiste adres. Nauwlettend zet hij campagnes op, houdt hij ROIs in de gaten, en heeft hij een bak aan kennis over SEA, die hij tijdens zijn presentatie met jullie zal delen. Voor iedereen die wel eens te maken heeft met SEA, is deze presentatie een must.

Martijn Hoekstra: online marketeer bij ODIV. Betaald adverteren is leuk, maar gaat gelijk af van jouw marge. En als het geld op is, zijn de klikken naar je website ook weg. Onbetaald hoog in Google komen, daar pluk je voor veel langere tijd de vruchten van. Martijn “the Hook” Hoekstra zal je tijdens zijn presentatie 10 concrete tips geven hoe ook jij hoger in Google komt.

Martijn

Sjoerd Kuipers: oprichter van Stuurlui. Stuurlui is groot geworden met SEO en SEA. Door de juiste online marketing strategie te hanteren heeft Stuurlui de afgelopen 6 jaar een mooie groei gerealiseerd van ongeveer 50% per jaar. Tijdens zijn presentatie wordt uitgelegd hoe Stuurlui op dit punt is gekomen en welke stappen daaraan ten grondslag lagen.

Sjoerd

Ben jij erbij? Zet jezelf op de gastenlijst!

Inschrijven voor dit gratis event over search marketing is heel makkelijk.

Zet jezelf hier op de gastenlijst

 

De vorige sprekers van de DigiTalks

Joris Roovers: helpt als merkstrateeg bedrijven vertellen waar ze voor staan. Een meester in concepting en
strategie, en hij zal je tijdens zijn presentatie leren hoe jij
vertelt wie je bent, wat je doet en wat jou onderscheidend maakt.

Wessel Hebing: eigenaar van VideoSpicer, een tool waarmee je video’s interactief maakt. Zo kun je leads genereren in je video, en kun je de kijker in je video laten kiezen welke content hij/zij wil zien.
Tijdens DigiTalks vertelt hij over hoe je de waarde van videocontent beter kunt beoordelen en hoe je van de resultaten leert.

Remco Hergaarden is producer bij 100ms, een creative agency voor recruitment en employer branding. “Content is king!” Maar hoe produceer je (video) content? En hoe val je op? En welk probleem wil je hier eigelijk mee oplossen? Na deze sessie weet je alles om zelf de regie kunnen te nemen.

Last, but definitely not least: onze eigen Timothy Van Laar. Timothy zal presenteren over hoe ODIV employer branding als één team aanpakt. Het vergroten van naamsbekendheid, merkvoorkeur, websitebezoekers genereren en het rendement uit deze bezoekers optimaliseren. En dat allemaal verpakt als case!

Timothy

Ward van Gasteren: een geboren Growth Hacker. Ward was namelijk een van de eerste 20 gecertificeerde growth hackers van Europa. Hij werkt dagelijks met diverse bedrijven om hen (harder) te laten groeien. Hij helpt jou de stap te maken naar data gedreven marketing, laat je de grootste knelpunten en kansen zien en helpt je om leads, conversies en ambassadeurs onder controle te krijgen.

Daan van Vliet: onze eigen Daan is de CRO lead bij ODIV, en zal je tijdens zijn presentatie meenemen in hoe wij growth hacking en A/B-testing inzetten en zal gelijk waardevolle documenten met je delen, die je zelf ook kan gebruiken.

Victor Gerbrands: Victor is growth hacker bij Vakanties.nl, en zal tijdens de DigiTalks een presentatie geven over het growth hacking proces van Vakanties.nl. Hij is verantwoordelijk voor de groei en conversie over de gehele funnel van Vakanties.nl.

Anouk van Vliet: oprichtster van The Social Brand. Met een achtergrond als grafisch ontwerpster en branding baas, is ze The Social Brand gestart om ondernemers online goed zichtbaar te zijn. Anouk zal jullie wijzer maken in Social Branding aan de hand van een case.

Remko de Jong: de oprichter van Moonjelly Agency, een marketingbureau speciaal gericht op de muziek industrie. Remko werkt al jarenlang voor hele vette artiesten en zal het daar tijdens de DigiTalks uitgebreid over hebben.

Timothy van Laar: social media expert pur sang en strateeg bij ODIV. Wat zijn we blij dat Timothy zijn expertise wil tonen aan jullie: door het oprichten van Hashtag The World, een social scraping tool, en zijn jarenlange ervaring in het helpen van verschillende klanten, kan hij je alles vertellen over social media advertising.

Timothy

Mathias Aaftink: Mathias is oprichter van Digital Movers, een digital marketing bureau, dat gespecialiseerd is in full-funnel campagnes om bedrijven te laten groeien. Tijdens Mathias’ presentatie zal hij je meenemen in zijn case voor het nieuwe shirt van Feyenoord… Iets wat gevoelig zal liggen onder de Amsterdammers in de zaal 😉