ODIV training op locatie

Onze trainingen

 • ons werk social media

  Social media

  Om tegenwoordig onder de aandacht te kunnen komen, is kennis van deze social media noodzakelijk. Onze specialisten nemen jou heel graag mee in al hun kennis hierover, zodat jij zo goed mogelijk jouw doelgroep kan targeten en meer business kunt genereren.

  Lees hier meer over de social media training!

 • Openheid

  LinkedIn

  Omdat LinkedIn een duur, maar waardevol platform is, geven we vaak alleen over LinkedIn training. Bijzonder handig voor de B2B sector, maar na het volgen van deze training weet je dat het ook heel interessant is voor B2C.

  Lees er hier meer over.

 • Odiv footy

  Psychologie en beïnvloeding

  Het brein is mysterieus en complex: waarom maken we bepaalde keuzes en waarom bepaalde keuzes niet? Waarom koopt men massaal iPhones, terwijl een Samsung telefoon rationeel beter is én goedkoper? Waarom zou je voor deze training moeten kiezen niet voor een andere?

  In deze training duiken we het brein van de mens in, hoe onze besluitvormingsprocessen werken en waarom we bepaalde keuzes wel of niet maken. Geïnteresseerd? Lees hier meer

 • text

  Google Analytics

  In deze training duiken we jouw eigen website data in. Hoe haal je informatie uit Google Analytics, hoe krijg je inzichtelijke data en hoe word je op de hoogte gesteld als er iets mis gaat?

  We behandelen alles in deze training. Lees hier meer.

 • Ons werk Website optimalisatie

  SEO

  Hoe kom jij organisch, zonder te betalen, hoog in Google? Hoe kan je dit zelf doen? Waar ligt de focus? In deze training bieden we jou duidelijke handvatten, checklists en kennis over SEO zodat je morgen gelijk zelf aan de slag kan.

  Lees hier meer.

 • Mouse clicks

  SEA

  Cost Per Click. Hoe zorg je ervoor dat je niet teveel hoeft te betalen per klik en dat je de juiste mensen naar je website trekt?

  In deze training zetten we gezamenlijk advertentiecampagnes op, maken we data inzichtelijk en helpen we je met de beste zoekwoordenstrategie.

  Lees er hier meer over.

Enkele bedrijven die trainingen bij ons hebben gevolgd

I recently had a half day of social media training from Timothy. It was both informative and relevant to my business. Timothy kept the entire session engaging. I would strongly recommend ODIV to any body looking for marketing and social media expertise!
Kirsty Shaw Interim Marketing Manager
Vanuit quality life personal training hebben we een training gevolgd bij ODIV. Wat direct opvalt is dat ze transparant en eerlijk zijn over hun diensten. Geen mooie verkoop praatjes, maar eerlijk over de waarde die ze kunnen toevoegen. Timothy heeft ons enorm veel geleerd over het opzetten van campagnes en inregelen van Google ads. Zeker een aanrader!
Diederik Taken Eigenaar
We hebben een ochtend training gehad over LinkedIn en dit werd verzorgd door Timothy. Hij nam de tijd en kon alle vragen goed beantwoorden. Wij gaan nu met alle tips en tricks aan de slag. ODIV is een super behulpzaam bedrijf en het team denkt altijd op een creatieve manier met ons mee.
Carola van Dam Senior Projectmanager
De (best ingewikkelde) techniek werd helder en prettig uitgelegd!
Fridy Visser Knof
Fridy Visser Knof GoldenSports
ODIV heeft een SEO workshop aan onze communicatiemensen gegeven. Dat was een heel helder verhaal met duidelijke stappen om te volgen. En ook niet onbelangrijk, het nodigde direct uit om tot actie te komen. Aanrader dus!
NMF
Alma Streefkerk Projectleider Educatie, Communicatie en Participatie
De jongens bij ODIV namen goed de tijd om me alles uit te leggen en dachten goed mee over wat het beste zou zijn voor mijn bedrijf in de fase waarin het zich bevindt. Ook als ik vragen had tussendoor reageerden ze op korte termijn. Zeer tevreden is de juiste beschrijving!
Mindelevator Richard
Richard van der Put Eigenaar bij Mindelevators
Wat een fijne club mensen om mee samen te werken! Naast het uitstekende inhoudelijke werk wat ze voor mijn bedrijven hebben gedaan en blijven doen ben ik voornamelijk erg te spreken over hun transparante en persoonlijke werkwijze. Ik kan een samenwerking met ODIV van harte aanbevelen!
Remco-Hergaarden 100ms
Remco Hergaarden Eigenaar bij 100ms
Leerzame & praktische marketingtraining gevolgd over o.a. Google Grants & Google Display. Was top!
red een kind
Thijs Waardenburg Online Marketeer bij Red een Kind
Opleiding gehad van Timothy en Duco. Goed gebracht. Interactief, open en inspirerend! En ook gewoon toffe gasten :)
Nut
Jeff Jacobs Digital Strateeg bij The Online Nut Company
Joost en Martijn communiceren prettig en heel snel. We staan nu weer lekker hoog bovenaan in Google. :-)
Florencius
Hugo Kranenburg Eigenaar bij Florencius