• 6 maart 2024

    Google’s maart 2024 update: de impact op jouw website

    In Maart 2024 heeft Google twee nieuwe updates aangekondigd. Hier leggen we uit wat de updates inhouden en wat dit voor jouw website betekent.
    Lees verder
    Lees meer over
  • Even voorstellen: Jamie
    22 februari 2024

    Even voorstellen: Jamie

    De winter zit erop, dus het is de hoogste tijd om de laatste wintertransfer aan jullie voor te stellen. Een welkome toevoeging in team Social met haar ervaring op het gebied van content en copywriting. Wij zijn hartstikke blij dat we deze transfer hebben weten te realiseren. In dit blog lees je alles over wat haar dag nog beter maakt, welke actrice haar zou moeten spelen in een film en nog veel meer. Veel plezier!
    Lees verder
    Lees meer over
  • Hoe adverteer je online met wijn en andere alcoholische dranken?
    13 februari 2024

    Hoe adverteer je online met wijn en andere alcoholische dranken?

    Van de Nederlanders die alcohol drinken, geniet de helft maandelijks van een wijntje. Gemiddeld drinkt een volwassen Nederlander zelfs 26,1 liter per jaar. Het vaakst worden dranken in de supermarkt […]
    Lees verder
    Lees meer over
  • Even voorstellen: Marijn
    9 februari 2024

    Even voorstellen: Marijn

    De winter zit er bijna op, dus het is de hoogste tijd om onze wintertransfers aan jullie voor te stellen. Geen cijfer te veel, geen dashboard te moeilijk en geen rapportage onduidelijk, want met zijn opgedane ervaring bij een ander online marketing bureau, komt Marijn nu team ODIV versterken als data analist. In dit blog lees je kort en bondig over zijn vakantiekeuze, wat hij iedereen zou afraden en nog veel meer. Veel plezier!
    Lees verder
    Lees meer over
  • ODIV Team terugblik
    27 december 2023

    Terugblik ODIV 2023

    De laatste dagen van dit jaar breken aan en dan zit 2023 er op. De hoogste tijd voor een terugblik op het afgelopen ODIV jaar. Naast de online campagnes en website optimalisaties werd er de nodige kennis gedeeld via gastcolleges, workshops, presentaties en trainingen. Ook hadden we een aantal leuke uitjes en werden we genomineerd en wonnen we een aantal mooie prijzen en awards. Lees meer over deze en alle andere momenten in 2023 en kom erachter hoe wij uitkijken naar 2024.
    Lees verder
    Lees meer over
  • 21 november 2023

    6 Onmisbare Stappen naar Meesterschap in SEA: Van Basis tot Expert

    In een wereld waarin de ontwikkelingen in online marketing sneller gaan dan ooit, kan het specialiseren in één van de onderliggende vakgebieden heel interessant zijn voor je carrière. Maar wat […]
    Lees verder
    Lees meer over
  • Helpful content
    16 oktober 2023

    Hoe help je de gebruiker (en uiteindelijk je SEO) met helpful content

    ‘We moeten iets doen met content.’ Je hebt het waarschijnlijk weleens gehoord in de wandelgangen. Dat content niet ‘iets’ moet zijn maar een duidelijk onderdeel van een online strategie, liet […]
    Lees verder
    Lees meer over
  • Team odiv: Jessica
    5 oktober 2023

    Even voorstellen: Jessica

    De zomer zit er nu echt op, dus het is de hoogste tijd om onze zomertransfer aan jullie voor te stellen. Haar achtergrond in e-commerce en autodidactische methode, maken haar een perfecte fit voor team ODIV. Dus wij zijn hartstikke blij dat we deze transfer hebben weten te realiseren.
    Lees verder
    Lees meer over
  • Adverteren in het laatste kwartaal
    26 september 2023

    Hogere opbrengsten dan advertentiekosten in Q4: Hoe doe je dat?

    Het laatste kwartaal van het jaar breekt weer aan. Een drukke periode waarin de advertentiemarkt in beweging is en de gemiddelde advertentiekosten stijgen. In dit blog zetten we uiteen hoe we bij ODIV kijken naar deze ontwikkelingen en hoe we daarop inspelen.
    Lees verder
    Lees meer over