• TeamSEO op BrightonSEO
  26 mei 2023

  5 learnings van BrightonSEO waar onze SEO-harten sneller van gaan kloppen

  Een conferentie pal naast het strand, met een brandende zon en veel gezelligheid. Klinkt utopisch, maar dit was BrightonSEO. En wordt het dan nog beter? Ja zeker. Met SEO-learnings waar […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Wim op Kantoor
  17 mei 2023

  Even voorstellen: Wim

  De winter zit erop, dus het is de hoogste tijd om de laatste wintertransfer aan jullie voor te stellen. Een rots in de branding met adaptieve vaardigheden. Wim is met […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Advertenties naar hoger niveau met Google AI
  3 mei 2023

  Google AI tilt advertenties naar een hoger niveau!

  Google lanceert binnenkort haar nieuwste AI functie voor Google Ads. Spannende ontwikkeling, zijn alle online marketeers zometeen hun baan kwijt? Of zal het nog niet zo'n vaart lopen? Wat we wel weten is dat er veel veranderd in het online marketing landschap. En zoals wel vaker gebleken, wie stil staat, verliest. Daarom hier de eerste update in een reeks waarin Odiv jou op de hoogte houdt van de nieuwste ontwikkelingen zodat jij in ieder geval niet stil zal staan! Veel plezier!
  Lees verder
  Lees meer over
 • Even voorstellen: Daan
  14 april 2023

  Even voorstellen: Daan

  De laatste wintertransfer is in februari afgerond en hij heeft zijn eerste maanden er nu op zitten! Dus is het de hoogste tijd om wat meer informatie over hem te geven. Deze keer een sportieve jongeman die maar geen ster kan zijn in tafeltennis. Waar hij twijfelt tussen koffie of thee, heeft hij minder moeite met het kiezen van zijn favoriete stad in Nederland. Daan is het search team komen versterken als SEA specialist en is met zijn positieve energie een welkome versterking gebleken. In dit blog lees je alles over zijn eerste paar maanden bij ODIV, zijn favoriete vakantieland (verrassend) en met wie hij graag zou dineren op de maan. Veel plezier!
  Lees verder
  Lees meer over
 • Doelgroepen en content 2023
  11 april 2023

  Testen met doelgroepen en content in 2023

  Om continu beter te worden, proberen we alles te testen. We testen de doelstelling, de doelgroepen en content. Hierdoor zijn al onze campagnes experiment gedreven. Zo ook de campagnes op social media. De afgelopen jaren zijn enorm veel veranderingen doorgevoerd en dat heeft invloed op hoe je campagnes werken. In dit blog nemen we je mee door de laatste veranderingen in META en de invloed die het heeft op hoe wij onze campagnes in elkaar steken.
  Lees verder
  Lees meer over
 • Boaz op vakantie
  30 maart 2023

  Even voorstellen: Boaz

  Het is eerste kwartaal zit erop! Maar niet voordat we onze nieuwe teamgenoot Boaz nog even aan je voorstellen! Sinds zijn transfer in februari naar het social team, maakt hij al een onuitwisbare indruk met zijn design en campagne skills. Naast zijn impact binnen het team, is er ook genoeg over hem te leren buiten de lijnen. In deze even voorstellen lees je alles over zijn recent ontstane hobby, zijn favoriete plek om te wonen (hij is 12x verhuisd) en welk team van collega's hij zou samenstellen om de Olympische Spelen in de ruimte te winnen. Veel plezier!
  Lees verder
  Lees meer over
 • Ruben Header
  7 maart 2023

  Even voorstellen: Ruben

  We zijn alweer bijna aan het einde van het eerste kwartaal dus het is de hoogste tijd om ons nieuwste teamleden weer te introduceren. We trappen dit jaar af met een transfer in team Search. Een warm welkom voor Ruben! Hij draait sinds januari mee in team Search als SEA specialist. In dit blog lees je alles over haar eerste paar maanden bij ODIV, zijn favoriete ongezonde maaltijd die niet ongezond is, hoe hij zou willen tijdreizen en wie van zijn collega's een goede burgemeester voor Utrecht zou zijn. Veel plezier!
  Lees verder
  Lees meer over
 • Google Bard
  8 februari 2023

  Google Bard: wat betekent dit voor de SEO van jouw website?

  Op 6 februari 2023 kondigde Google haar antwoord op ChatGPT aan: Bard. Bard is een chatbot die wordt toegevoegd aan Google search. Wat Bard precies is en welke impact het gaat hebben op je SEO-verkeer bespreken we in dit artikel.
  Lees verder
  Lees meer over
 • Google Ads in 2023
  8 januari 2023

  De 14 Beste Google Ads Tips Voor 2023

  Een nieuw jaar is een mooi moment om eens flink de bezem te halen door je Google Ads account. Daarom delen we in dit artikel onze 14 beste Google Ads tips voor 2023.
  Lees verder
  Lees meer over