• Google Ads in 2023
  8 januari 2023

  De 14 Beste Google Ads Tips Voor 2023

  Een nieuw jaar is een mooi moment om eens flink de bezem te halen door je Google Ads account. Daarom delen we in dit artikel onze 14 beste Google Ads tips voor 2023.
  Lees verder
  Lees meer over
 • Nieuwjaarsbericht
  23 december 2022

  ODIV 2022 Terugblik

  2022 zit er bijna op. Het is dus tijd voor een terugblik op het afgelopen ODIV jaar. Naast de online campagne en website optimalisaties werd er de nodige kennis gedeeld via gastcolleges, workshops, presentaties en trainingen. Werden we genomineerd en wonnen we een aantal mooie awards. Lees meer over deze en alle andere momenten in 2022 en hoe wij uitkijken naar 2023.
  Lees verder
  Lees meer over
 • DSA - Best SEO B2B campagne 2022
  5 december 2022

  ODIV & Simple Analytics winnen Beste SEO B2B campagne bij DSA 2022!

  We hebben gewonnen! Afgelopen vrijdag was het zover, de uitreiking van de Dutch Search Awards (DSA). Met nominaties voor Beste SEO B2B campagne en Beste SEO consultant op zak gingen we vol goede moed (en in pak) naar de Fabrique in Utrecht.
  Lees verder
  Lees meer over
 • Social Media trends voor 2023 door ODIV
  15 november 2022

  Social Media trends voor 2023

  De afgelopen jaren schreven we ieder jaar een blog met de social media trends voor het volgende jaar. Dit deden we ook voor 2022. Nu een jaartje verder is het een goed moment om te zien of we het bij het juiste eind hadden, waar we er helemaal naast zaten en om vooruit te kijken naar social media trends voor 2023.
  Lees verder
  Lees meer over
 • Julia Dilissen (ODIV)
  3 oktober 2022

  Even voorstellen: Julia

  De laatste zomertransfer is alweer een tijdje geleden, dus het is de hoogste tijd om ons nieuwste teamlid te introduceren. Een sportieve dame die haar Instagram hult in kleurrijke outfits op vakantie. Julia draait nu al een paar maanden mee in team Search Search. In dit blog lees je alles over haar eerste paar maanden bij ODIV, haar favoriete Netflix serie, superkracht en met wie zij een vorkje zou prikken. Veel plezier!
  Lees verder
  Lees meer over
 • even voorstellen: daphne
  24 augustus 2022

  Even voorstellen: Daphne

  Daphne is ODIV komen versterken in team social en team e-mail. In dit blog lees je alles over haar liefde voor cocktails aan het strand, wat ze iedereen zou afraden en nog veel meer! Veel plezier!
  Lees verder
  Lees meer over
 • Even voorstellen: Willem
  15 juli 2022

  Even voorstellen: Willem

  Het is de hoogste tijd om onze laatste aanwinst in team social aan jullie voor te stellen. Hij heeft inmiddels zijn eerste kwartaal erop zitten en is in deze korte […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Soraya voorstellen
  18 mei 2022

  Even voorstellen: Soraya

  Het is weer de hoogste tijd om een nieuw teamlid te introduceren. Een dame van weinig woorden en adequate opmerkingen. Soraya draait nu al een paar maanden mee in de […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Even voorstellen Tim
  1 januari 2022

  Even voorstellen: Tim

  Het is de hoogste tijd om onze laatste aanwinst in het search team voor te stellen. De eerste twee maanden van Tim's stage zitten erop en we zijn al het nodige over hem te weten gekomen dat we graag met jullie delen.
  Lees verder
  Lees meer over