• Stories
  30 maart 2021

  Story overzicht

  Stories en storytime! “En jij krijgt een Story en jij krijgt een Story.” Het is alsof we in het publiek bij Oprah zitten. Elk social media platform krijgt een Story […]

  Lees meer
  Lees meer over Story overzicht
 • Hagakure methode in Google Ads
  18 maart 2021

  De Hagakure Methode voor Google Ads

  In dit artikel leggen we uit wat de Hagakure Methode precies is, en of je deze moet gaan toepassen op je Google Ads campagnes.

  Lees meer
  Lees meer over De Hagakure Methode voor Google Ads
 • Twitter Logo
  11 maart 2021

  15 jaar Twitter

  Twitter 15 jaar! “Twitter bestaat dat nog? Dat gebruikt toch niemand meer.” “Ik lees al mijn nieuws op Twitter.” Voor de een een platform dat geen bestaansrecht heeft, voor de ander het eerste dat hij leest wanneer hij wakker wordt. Vandaag wordt de social nieuwssite Twitter 15 jaar! Wij nemen je mee door een stuk Twitter geschiedenis.

  Lees meer
  Lees meer over 15 jaar Twitter
 • Clubhouse
  1 maart 2021

  Clubhouse: Hype of Musthave?

  Clubhouse is een app waarin je live gesprekken kunt voeren en luisteren. De app draait om live gesproken gesprekken zonder beeld over een specifiek onderwerp. Je kunt zelf groepsgesprekken aanmaken over bepaalde onderwerpen en daarvoor gesprekspartners uitnodigen. Deze gesprekken kun je zelf inplannen en aankondigen. Als er genoeg plek is, kun je ook meeluisteren bij de gesprekken van anderen. Het is feitelijk gezien gewoon ‘groepsbellen’ of een ‘podcast voor iedereen’.

  Lees meer
  Lees meer over Clubhouse: Hype of Musthave?
 • Phrase match en modified broad match Google Ads
  5 februari 2021

  Google Ads: phrase match en modified broad zoekwoorden gaan veranderen

  Op 4 februari 2021 kondigt Google een grote update voor Google Ads aan. Er komen namelijk verandering aan de zoekwoordtypes Phrase en Modified Broad. Hoe werken zoekwoordtypes? Even een kleine […]

  Lees meer
  Lees meer over Google Ads: phrase match en modified broad zoekwoorden gaan veranderen
 • 27 januari 2021

  social media in 2021

  Wat zijn de ontwikkelingen in social media in 2021? Ieder jaar doet onderzoeksbureau Newcom onderzoek naar het social media gebruik in Nederland. Dit is altijd interessant om te volgen als online marketeer. Wij nemen je mee door de cijfers.

  Lees meer
  Lees meer over social media in 2021
 • team odiv: sean
  26 januari 2021

  Even voorstellen: Sean

  Nieuw jaar, nieuwe maand, nieuw teamlid! Wij introduceren jullie graag onze nieuwste aanwinst in de social media afdeling. Hobbykok Sean sport minder dan hij zou moeten, knutselt graag met computers en is niet geïnteresseerd in bekende personen. In dit blog lees je wat zijn favoriete recept is, in welke film hij graag zou spelen en nog veel meer noemenswaardige feiten. Veel plezier!

  Lees meer
  Lees meer over Even voorstellen: Sean
 • Whatsapp business header
  25 januari 2021

  Hoe zet ik Whatsapp Business in voor mijn bedrijf?

  Wereldwijd gebruiken zo’n 2 miljard mensen Whatsapp. Nu weet ik niet wat voor high roller jij bent, maar ik vind dit een acceptabel aantal. Whatsapp is op elk soort device […]

  Lees meer
  Lees meer over Hoe zet ik Whatsapp Business in voor mijn bedrijf?
 • Facebook 17 jaar
  15 januari 2021

  Facebook 17 jaar

  4 februari is de verjaardag van Facebook. In 2021 bestaat Facebook 17 jaar. Nog net geen volwassen leeftijd, al is Facebook wel het meest volwassen social media kanaal van allemaal. Het heeft een rijke historie opgebouwd sinds haar geboorte in 2004. In dit blog blikken we terug op een aantal hoogte- en dieptepunten van het medium.

  Lees meer
  Lees meer over Facebook 17 jaar