Bezoekers zijn essentieel voor een winstgevende website. De logica is vrij simpel: Meer (gerichte) bezoekers naar je website betekent meer (kwalitatieve) leads, meer klanten en daarmee ook meer omzet.

Goede zoekmachineoptimalisatie zorgt er niet alleen voor dat je op dagelijkse basis veel gratis bezoekers naar je website trekt. Het draagt ook enorm bij aan je autoriteit en betrouwbaarheid. De ‘eerste’ is vaak de ‘beste’ in de ogen van een zoeker. Veelal worden de websites op de bovenste plekken in Google ook door de media geassocieerd met de marktleider / de #1 autoriteit in een vakgebied.

Dus hoe kom je bovenaan? Door de meest waardevolle pagina(s) te maken voor jouw doelgroep! Wat Google ziet als waardevol, leer in tijdens deze training.

Voor wie is deze SEO training bedoeld?

Iedereen die hoger in Google en Bing wil komen om zo een meer duurzame groei te realiseren.

Wat leer je tijdens de training?

  • Een zoekwoordenonderzoek doen: welke zoekwoorden zijn relevant voor jou, en waar wil jij op gevonden worden?
  • Hoe Google bepaalt welke resultaten hoog komen te staan en hoe je daarop in kunt spelen
  • De drie pijlers van SEO: content, techniek en links
  • Op basis van jouw analyses een SEO strategie te bedenken en uit te voeren
  • Hoe je een linkbuilding strategie maakt en uitvoert
  • Wat je moet aanpassen aan jouw huidige content om beter gevonden te worden
  • Hoe je het effect van jouw SEO inspanningen kunt meten

Waar is de training te volgen?

Dat kan bij ons op kantoor in Utrecht. Maar ook op jouw locatie is mogelijk.

Wat zal je resultaat zijn?

Meer (relevante) bezoekers naar jouw website.

Het kost veel tijd en energie om dat plekje bovenaan te bemachtigen, maar wanneer dat gebeurt, dan raak je ‘m ook niet zo snel meer kwijt. En dat betekent iedere maand ladingen gratis bezoekers naar jouw website.

Maar er zijn meer dan genoeg SEO-trainingen te volgen, dus waarom zou je dan bij ODIV die training moeten volgen? Paar redenen:

  • Hands-on: je hebt niets aan allemaal theorieën, of om maar de hele dag naar ons te luisteren. Wij zorgen ervoor dat jij met het zweet of je voorhoofd ‘s avonds naar huis gaat, omdat we samen aan de slag gaan!
  • Goedkoop: natuurlijk benoemen we die ook nog even, want wij zitten altijd zeer laag in de kosten, omdat we ons volledig op MKB focussen: wij willen dat jij kan groeien en dat wordt lastiger wanneer je talloze euro’s voor trainingen moet uitgeven
  • Specialistisch: jij, en eventueel jouw collega’s, krijgen les van een echte SEO-specialist, die al jaren dagelijks bezig is met het beter organisch vindbaar te maken van bedrijven zoals jij. Zeer waardevol dus om eens een dagje met hem te zitten! 🙂

Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op

Neem contact met ons op
SEO Training bij ODIV