Leer alles over vindbaar worden in zoekmachines zoals Google

SEO Training

Iedereen wil bovenaan komen in Google, want het is een belangrijke bron van aandacht en omzet.

Je kan je plekje bovenaan kopen, door middel van zoekmachine-adverteren (SEA), maar je kan ook onbetaald bovenaan komen te staan. Hoe je dat doet, leren we je tijdens deze SEO training.

SEO training

Bezoekers zijn essentieel voor een winstgevende website. De logica is vrij simpel: Meer (gerichte) bezoekers naar je website betekent meer (kwalitatieve) leads, meer klanten en daarmee ook meer omzet.

Goede zoekmachineoptimalisatie zorgt er niet alleen voor dat je op dagelijkse basis veel gratis bezoekers naar je website trekt. Het draagt ook enorm bij aan je autoriteit en betrouwbaarheid. De ‘eerste’ is vaak de ‘beste’ in de ogen van een zoeker. Veelal worden de websites op de bovenste plekken in Google ook door de media geassocieerd met de marktleider / de #1 autoriteit in een vakgebied.

Dus hoe kom je bovenaan? Door de meest waardevolle pagina(s) te maken voor jouw doelgroep! Wat Google ziet als waardevol, leer je tijdens deze training.

SEO training Martijn

Voor wie is deze SEO training bedoeld?

Iedereen die hoger in Google en Bing wil komen om zo een duurzamere groei te realiseren.

Wat leer je tijdens de training?

  • Een zoekwoordenonderzoek doen: welke zoekwoorden zijn relevant voor jou, en waar wil jij op gevonden worden?
  • Hoe Google bepaalt welke resultaten hoog komen te staan en hoe je daarop in kunt spelen
  • De drie pijlers van SEO: content, techniek en links
  • Op basis van jouw analyses een SEO-strategie bedenken en uitvoeren
  • Hoe je een linkbuilding strategie maakt en uitvoert
  • Wat je moet aanpassen aan jouw huidige content om beter gevonden te worden
  • Hoe je het effect van jouw SEO-inspanningen kunt meten

Waar is de training te volgen?

Dat kan bij ons op kantoor in Utrecht. Maar ook op jouw locatie is mogelijk.

SEO training voor wie?

Wat zal je resultaat zijn?

Meer (relevante) bezoekers naar jouw website.

Het kost veel tijd en energie om dat plekje bovenaan te bemachtigen, maar wanneer dat gebeurt, dan raak je ‘m ook niet zo snel meer kwijt. En dat betekent iedere maand ladingen gratis bezoekers naar jouw website.

Er zijn meer dan genoeg SEO-trainingen te volgen, dus waarom zou je dan bij ODIV die training moeten volgen? Een paar redenen:

  • Hands-on: je hebt niets aan allemaal theorieën, of aan de hele dag alleen maar naar ons luisteren. Wij zorgen ervoor dat jij met het zweet of je voorhoofd ‘s avonds naar huis gaat, omdat we samen aan de slag gaan!
  • Goedkoop: natuurlijk benoemen we die ook nog even, want wij zitten altijd zeer laag in de kosten. Wij willen dat jij kan groeien, of je nu groot of klein bent.
  • Specialistisch: jij, en eventueel jouw collega’s, krijgen les van een echte SEO-specialist die al jaren dagelijks bezig is met het beter organisch vindbaar maken van bedrijven zoals jij. Zeer waardevol dus om eens een dagje met hem/haar te zitten! 🙂
SEO Training bij ODIV

Wil jij jouw SEO kennis verbreden?

Ontmoet team SEO!