Hij zit al een tijdje in het team, maar voor wie hem nog niet kent, introduceren wij graag onze laatste aanwinst in de social media afdeling. Vala heeft inmiddels meer bijnamen dan Martijn search campagnes heeft opgezet. Naast zijn social media kunsten bij ODIV, heeft hij nog meer kwaliteiten. Zo is hij te boeken voor al je feesten en partijen als huis, tuin & keuken DJ. In dit blog lees je in welke serie onze internationale marketeer graag zou spelen, welk product hij niet zonder kan en nog veel meer. Veel plezier!

Hoezo wilde je graag deze functie bij ODIV?

Ik kwam de vacature social media marketeer bij ODIV op LinkedIn tegen. Ik heb best een brede achtergrond in online en offline marketing. Sinds mijn 26ste organiseerde ik events zoals clubavonden, etentjes, en concerten met live muziek en daar deed ik zelf alle online en offline marketing voor. Ik werkte hiervoor als ‘all-round marketeer’ bij een Nederlandse horlogemerk: Van der Gang Watches. Mijn functie was zeer zelfstandig en dat vind ik helemaal niet erg, maar ik mistte een beetje reuring. Met andere woorden; ik wilde graag binnen een jong en verfrissend team werken waarmee ik mijn ideeën kan uitwerken in het gebied van optimalisatie en het opzetten van verschillende campagnes.

team odiv: valaVala aan het ‘zwemmen’

Wat voeg jij toe aan het Odiv team?

Mijn nieuwsgierigheid naar hoe wij een klant kunnen helpen en continu met creatief en verfrissende ideeën komen. In het gebied van content ben ik zeer creatief en dat komt voornamelijk door dat ik altijd denk alsof ik in de schoenen van de consument (klant van de klant) sta. Daarna probeer ik me in te beelden wat mij zou triggeren om actie te ondernemen als ik zelf een advertentie ergens tegenkom en vervolgens voer ik dit uit in een vorm van een experiment als ik een campagne opzet.

Drie activiteiten die je graag in je vrije tijd doet?

Ik ben een platenverzamelaar en DJ. Dit heb ik gedaan sinds mijn 15e toen ik in Vancouver woonde en sindsdien doe ik het als werk maar vooral ook als hobby. Dus ik hou me graag bezig met het vinden van nieuwe muziek. Ja, dat houdt in dat ik dus veel platen bestel en uren op apps zoals soundcloud en spotify spendeer, op een eindeloze zoektocht naar jaren 70/80- disco parels, house bangers, en internationale muziek uit alle hoeken van de wereld.

Voor corona stond ik zelfs wekelijks op festivals en clubavonden te draaien dus ik hoop dat dat straks allemaal weer mag. Een belangrijke tweede is zwemmen natuurlijk. Ik hou heel erg van zwemmen als sport en als ontspanning (denk aan spa’s), en ten derde; lekker koken met vrienden.

team odiv dj valaVerknipt festival 2019

In welke serie zou je willen spelen en waarom?

Miami Vice vanuit de jaren 80! Geen twijfel! Ik ben een groot jaren 80 fanaticus en hou van alles met neonlichten, jaren 80 modelauto’s, de kledingstijl en natuurlijk de popcultuur uit die tijd.

Vala Disco DollyVala bij zijn maandelijkse jaren 80 themafeest bij Disco Dolly

Is er een product waar je niet zonder kan?

Ja zeker! Twee zelfs… Pistachenoten (ligt natuurlijk aan mijn Iraanse roots. Ik vind ze echt geweldig… En ze zijn behoorlijk verslavend! Nummer 2 is Motts Clamato Juice. Het is een tomatensap speciaal gemaakt voor ‘Caesars’. Je kunt het in Nederland helaas niet krijgen en daarom vraag ik altijd aan mijn familie zo veel mogelijk flessen mee te nemen als ze me bezoeken. FYI: Een ‘Caesar’ is een Canadese bloody mary. Maar dan echt veeeeeeel lekkerder. Zeker een aanrader.

Vala
Een Canadian Ceasar

Hoe staat het met je love life momenteel?

No comment… Haha nee maar wel rustig! Heb nog niet de echte liefde gevonden. Maar wie weet wat de toekomst brengt!

Je krijgt 1,000,000 euro als je 60 pizza’s in een uur kan op eten? Wie kies je?

Timothy, zonder twijfel! Tim kan eindeloos eten en wat ik niet op krijg, krijgt hij wel op!