De sterspelers

Hi! Wij zijn ODIV: Jouw Online Divisie!

Hi! Wij zijn ODIV: Jouw Online Divisie!
Waarom kies je voor ODIV?
  • Ontzorgen: Je krijgt een senior online marketing team dat aanvoelt als jou extra collega’s. Dat betekent dat wij jou ontzorgen op online marketinggebied en je aan de hand nemen om iedere keer weer een stap verder te komen.
  • Openheid: We maken de complexe digitale marketing wereld transparant en eerlijk. Jij moet alles kunnen zien en begrijpen, zodat we elkaar scherp kunnen houden. Een voorbeeld hiervan is dat we werken met jouw kanalen & platformen en dat alle data van jou is.
  • Onderzoek: Je krijgt continu meer kennis over jouw product, doelgroep, concurrenten en markt. Op deze manier zorgen we ervoor dat we je bedrijf en markt beter begrijpen. Hierdoor kunnen wij betere strategische plannen maken om er voor te zorgen dat we groei realiseren.
  • Optimaliseren: Alles is een experiment en alles kan getest worden. Door deze experiment-gedreven aanpak te hanteren, zijn we continu bezig met het verbeteren van je online marketing. Of dat nou op social media, in zoekmachines of op jouw eigen website is.
  • Opleiden: We zijn continu bezig met verbeteren. Dat geldt voor onszelf, de campagnes en de resultaten. Ook vinden wij het belangrijk als jij beter begrijpt hoe iets werkt. Dit zal er namelijk voor zorgen dat je nog betere vragen aan ons kunt stellen. Hoe beter jouw kennis van online marketing wordt, hoe scherper onze werkzaamheden weer moeten zijn. Dit komt al het werk ten goede. Hiervoor verzorgen we trainingen, lunch & learn sessies en kennissessies voor het hele bedrijf en onze opdrachtgevers.