Het is weer tijd om een nieuw teamlid aan jullie voor te stellen. Deze keer is het de beurt aan onze nieuwe aanwinst in de Search afdeling. Frederique (Fred) Boitelle studeert commerciele economie digital marketing aan de Hogeschool van Amsterdam, is verzot op kaas en is een fervent tekstschrijver op Instagram. In dit blog lees je wat haar favoriete vakantieland is, wie Hendrik is en nog veel meer noemenswaardige feiten over Fred. Veel plezier!

Fred in optima forma

We beginnen gemakkelijk: Hoe is je eerste maand bij odiv bevallen?

Ik ben natuurlijk begonnen met een cursus om klaargestoomd te worden voor het echte werk. En zo heb ik in mijn tweede week al mijn Google Ads certificaat gehaald. Maar het was in het begin even wennen. Soms zat ik bij een meeting en wist ik nog niet exact waar het over gaat. Nu ik met mijn leermeester Martijn aan de knoppen mag draaien, gaat alles al een stuk beter. Je krijgt veel meer gevoel bij wat alles doet en je kan de resultaten meteen zien.

Wat voeg jij toe aan het odiv team?

Op dit moment ben ik nog redelijk voorzichtig en stel ik af en toe een kritische vraag om zo snel mogelijk zo veel mogelijk te leren. Maar ik denk dat met de week mijn enthousiasme steeds duidelijker zal worden. Ook denk ik anderen goed te kunnen motiveren.

Kun je een nachtelijke escapade beschrijven?

Ik heb een keer mijn vriend om half een ‘s nachts gevraagd om naar een vallende ster te gaan kijken. Toen zijn we op de brommer gestapt om in Amsterdam Noord om na het hele gebeuren weer terug te gaan.

Fred en vriend

Wat is het eerste dat je doet als je wakker wordt?

Mijn wekker een paar keer snoozen. De achterklap lezen, tanden poetsen, aankleden, dan smeren we er nog iets op en dan de deur uit. Ontbijten sla ik over en douchen doe ik ‘s avonds. Ik ben niet per see een ochtendmens, maar ik ben ook niet iemand die je niet kan aanspreken ‘s ochtends. Als ik wakker ben, ben ik ook aanspreekbaar en meteen klaar om te gaan.

Wat is een product waar jij niet zonder kan?

Hendrik. Dat is mijn ring. Die gaat nooit meer weg want die heb ik gekregen op mijn 21e verjaardag van mijn vader en moeder.

Wat zou je doen met tien miljoen?

Ik zou een prachtig huis kopen in Amsterdam! Leuk autootje erbij. Daarna de studieschuld van de rest van mijn familie aflossen. Dan zijn we er wel bijna doorheen denk ik.

Geen huis in Amsterdam, maar wel gelachen!

Wat is het belangrijkste dat je geleerd hebt tijdens je studietijd?

Dat je niets of niemand nodig hebt.

Stel, je mag nog maar naar één land op vakantie voor de rest van je leven. Welk land wordt het en waarom?

Frankrijk! Kaas, de taal, de mensen en de natuur. Je hebt er dus eigenlijk alles. Want mijn lievelingseten is kaas. En aardappelen, maar kaas is echt lekker.

Top drie Netflix aanraders

Sex Education, La Casa de Papel en Gilmore Girls. Lekker basic!

Stel je raakt verdwaald in de woestijn en je hebt nog maar een liter water. Wie van je odiv collega’s hoop je dat er bij je is?

Nou, Amber en ik zouden gillend gek worden, dus dat gaat hem niet worden. Ik denk dat ik Joost zou meenemen, die is sportief. Hopelijk overleven we het daardoor.

Meer weten over onze search marketeer Fred(erique)? Stuur haar een mailtje: frederique@odiv.nl of fred@odiv.nl