Wat is Reddit?

Reddit omschrijft zichzelf als “home to thousands of communities, endless conversation, and authentic human connection”. Kortweg is het een discussieforum, waarop je eigenlijk over zo’n beetje ieder onderwerp wel een discussiepagina kunt vinden. Voor adverteerders (en bedrijven in het algemeen) heeft dit als voordeel dat je vrij eenvoudig kunt adverteren binnen de niche waarin jouw bedrijf zich bevindt. Ook kun je gemakkelijk deelnemen aan discussies, en potentiële klanten van relevante antwoorden voorzien. Op Reddit is het mogelijk om te adverteren in de volgende vormen:

  • Link/image Post
  • Video Post
  • App Installs

Adverteren op Reddit

Waarom adverteren op Reddit?

Reddit is wereldwijd weliswaar nog kleiner dan “social-reuzen” als Facebook, Instagram en LinkedIn, maar het heeft inmiddels al meer maandelijkse gebruikers dan Twitter en het aantal gebruikers is in de laatste zes maanden met 30% toegenomen. Deze aantal groeien steeds meer, het dagelijks gebruik er van groeit en de kosten om te adverteren, zijn momenteel nog laag. Het is dus verstandig om op tijd te beginnen met het adverteren op Reddit.

Adverteren op Reddit

Nu jouw content in de juiste context!

Wil jij ook de mogelijkheden bekijken van het adverteren op Reddit? Of heb je er nog andere vragen over, Voel je vrij om hier rechts contact op te nemen via de chat op de website of ons contactformulier. Succes!

Ontmoet team Social!