Waarom een SEA bureau?

Direct bovenaan in Google, direct meer bezoekers en direct meer leads. Dat kunnen wij voor je realiseren. Maar, waarom kan je dat niet zelf?

SEA is tegenwoordig veel meer dan een paar woordjes inkopen en dan zichtbaar zijn in de betaalde plekken van Google en Bing. Tegenwoordig zijn de mogelijkheden vrijwel oneindig en gaan de ontwikkelingen ook razendsnel. Als gecertificeerd SEA bureau helpen wij met het goed instellen, onderhouden en optimaliseren van de campagnes. Het resultaat?

Efficiëntere en effectievere campagnes.

Hoe werken wij?

Ons stappenplan is eenvoudig, maar doelgericht:

  • Jouw bedrijf leren kennen: we moeten eerst een goed beeld hebben van wat jij doet, waar jij iedere dag je bed voor uit komt, en waarom bedrijven voor jou moeten kiezen en niet jouw concurrentie. Dat betekent dat wij een lading vragen op je af zullen vuren (die je uiteraard ook terug mag vuren ;), zodat wij zo goed mogelijk weten wat er speelt bij jou.
  • Mogelijkheden bespreken: adverteren in Google en Bing is een oplossing, maar er leiden meerdere wegen naar Rome. Ons team van online specialisten zal met jou de mogelijkheden bespreken, waarin we eerlijk advies geven wat weer afhangt van het beschikbare (maandelijks) budget.
  • Zoekwoordenonderzoek: vervolgens duiken we de zoekwoorden in. Hoe vaak wordt er op specifieke zoekwoorden gezocht, en hoeveel kost het om bovenaan te staan? Hierbij houden we concurrentie in de gaten en maken we een kostenefficiënt overzicht van zoekwoorden waarop we gaan adverteren. En natuurlijk krijg je ook te zien hoeveel orders, omzet, leads we verwachten op basis van de zoekwoorden.
  • Meetbaarheid: voordat we gaan starten, willen we alles netjes kunnen meten. We hebben toegang nodig tot je analytics tool en het liefste ook een tag management systeem. Wij zorgen er vervolgens voor dat alles doelen netjes gemeten worden, zoals conversies, contact formulieren en in sommige gevallen zelfs ‘store visits’.
  • Opzet: campagnes worden opgezet, advertenties aangemaakt, landingspagina’s gekoppeld en preview links naar jou doorgestuurd. We starten pas als jij akkoord hebt gegeven.
  • Optimalisatie en onderhoud: dan begint het meest uitdagende stuk: we gaan adverteren. Wij monitoren alles en optimaliseren continu. Doordat we vaak nieuwe advertenties aanmaken, nieuwe campagnes aanmaken en campagnes die niet presteren verbeteren of stoppen, zal je zien dat de resultaten steeds beter worden. Daarnaast zorgen wij ervoor dat alle nieuwe beschikbare functionaliteiten automatisch toegevoegd worden aan jouw Ads-campagnes. Zo wordt jouw campagne iedere dag een beetje beter.

Wat zijn resultaten die je mag verwachten?

Je mag van ons de volgende drie punten verwachten:

  1. Proactiviteit: wij zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden. Wanneer er updates interessant voor jou zijn, voeren we die automatisch door. We optimaliseren daarnaast structureel, zodat je nooit te veel betaalt of geld uitgeeft aan zoekwoorden waar geen relevante bezoekers uitkomen.
  2. Begrijpelijk: we moeten het niet moeilijker maken dan het is. In onze rapportages en meetings zullen we ervoor zorgen dat alles duidelijk is wat we doen.
  3. Resultaat: doordat we alles kunnen doormeten, weten we precies wat de kosten en baten zijn. Dus, dat betekent dat jij volledig inzicht heb in hoe goed het gaat.