De fases

Website bouw

Ons zusterbedrijf Stuurlui bouwt maatwerk WordPress websites. En dat doen ze ook vrij goed: ze hebben meer dan 400 websites al zelf gebouwd en staan in de industrie als dé partij voor alles wat met WordPress te maken heeft

Meetbaarheid

Je nieuwe website staat live, dus gaan wij aan de slag om alles meetbaar te maken. We zorgen ervoor dat alle interacties op de website gemeten worden. Dat is bijvoorbeeld het versturen van een contactformulier, het kopen van een product, iets toevoegen aan je winkelmandje, of een nieuwsbrief inschrijving. Alles moet meetbaar zijn.

Inzichten

Vervolgens willen we ervoor zorgen dat alle data inzichtelijk is voor je. Daarom maken we een dashboard met jouw belangrijkste getallen, die realtime bijgehouden worden. Daarnaast krijg je iedere dag/week/maand een automatisch mailtje met daarin de belangrijkste sturingcijfers, zoals bezoekersaantallen, conversies en gedrag op de website.

Analyses

Nu alles staat, kunnen we diepere analyses doen op klant- en gebruikersdata. Denk bijvoorbeeld aan het effect van jouw advertentie in een folder of een TV campagne. Of draaien we surveys om meer van de gebruiker te weten te komen. Of hoe we staan ten opzichte van onze targets, zodat jij het weer makkelijker intern kan uitleggen.

Optimaliseren

Tot slot doen we optimalisaties op jouw website, wat weer afhangt van hoeveel gebruikers je op je website hebt. Bij kleine websites doen we bugfixes, voeren we best practices door en doen we 0/1-tests. Bij grotere websites doen we veelal A/B-tests om echt te leren van gedrag.

0 gemiddeld Bekijk onze reviews, onze klanten waarderen onze diensten met een 10
0 jaar klant Meer dan 3 jaar blijft een klant gemiddeld bij ons - daar zijn we trots op!
0 FTE Specialisten in social media, SEO, SEA, analytics, website en design

Onze filosofie

Zie ons als jouw Online Divisie. Wij zijn jou online marketing team op afstand. Hierdoor zijn wij betrokken bij alle activiteiten die online uitgevoerd worden om jouw bedrijf te laten groeien. We doen dat aan de hand van het 5-O model:

  • Ontzorgen: Wij zijn het online marketing team dat jou ontzorgt, en tegelijkertijd aanvoelt als collega’s. Dat betekent dat wij jou aan de hand nemen in hoe je iedere keer weer een stap verder komt
  • Openheid: We maken de complexe digital marketing wereld transparant en eerlijk. Jij moet alles kunnen zien en begrijpen, zodat we elkaar scherp kunnen houden.
  • Onderzoek: We onderzoeken en experimenteren continu om meer kennis krijgen over jouw doelgroep, zodat je niet alleen meer omzet behaalt, maar ook meer kennis van jouw doelgroep krijgt.
  • Optimaliseren: Alles is een experiment en alles kan getest worden. Door deze experiment-gedreven aanpak te hanteren, zijn we continu bezig met optimaliseren. Of dat nou op social, search of website gebied is
  • Opleiden: We leiden jou ook nog eens op in de online marketing. Als jij beter begrijpt hoe iets werkt, zal je ook alleen maar betere vragen aan ons kunnen stellen, waardoor wij weer scherper moeten zijn. Trainingen, lunch&learn sessies, kennissessies voor het hele bedrijf, wij doen ze maar al te graag!
Wij Zijn ODIV