Doelstelling

 • Betere online zichtbaarheid onder werkzoekenden in de sectoren industrie en logistiek
 • Toename in het aantal conversies via de website en via direct contact met UBN
 • Zichtbaarheid onder potentiële nieuwe opdrachtgevers
 •  

  Resultaten

 • 16% toename in sollicitaties via de website in de eerste maand
 • Een grote nieuwe doelgroep bereikt die UBN nog niet kende
 •  

  Aanpak

  Strategische sessies samen met de klant om strategie en content af te stemmen op de doelen van de klant.
  Er is gekozen voor een lokale aanpak en dit uitte zich in een campagne op maat voor elk van de huidige 5 vestigingslocaties. Hierdoor wordt er per regio alleen geadverteerd voor openstaande vacatures.
  Dit zorgt ook voor een schaalbare online campagne, want de strategie is gemakkelijk uit te breiden naar nieuwe regio’s. Met de keuzen voor de online media waarbij wordt ingespeeld op zowel actief zoekgedrag (Google AdWords) als passieve interesse (Facebook en Linkedin). Verder is er wekelijkse bijsturing op basis van vervulde of nieuwe openstaande vacatures.

  Top partij om mee samen te werken!
  Esther
  Esther Dusseldorp Directeur Tulpenfonds
  Denken goed mee, reageren snel en zijn proactief.
  Iris
  Iris Reinhard Business Unit Manager Kenneth Smit Direct
  Fijn om mee samen te werken! Veel positieve energie & kennis van zaken en fijne manier van communiceren. Denkt goed mee met de klant. Aanrader! :-)
  Roana
  Roana Luhulima Eigenaar Berg & Maan
  ODIV denkt met ons mee over onze internetmarketing- dat doen ze op een manier die wij nodig hebben: vernieuwend, onderzoekend & professioneel. Écht een aanvulling op onze eigen activiteiten. Gastvrij en ondersteunend op velden die je niet meteen zou verwachten.
  Marco
  Marco Tankink Directeur Salsaparilla
  Fijne partij om mee samen te werken: professioneel, duidelijk en to the point.
  Sjoerd
  Sjoerd de Wert Marketing en Communicatie Manager GlobalTalk
  Goede kennis van marketing en online video inzet bij het team van ODIV. Vriendelijk, snel en super behulpzaam! Aanrader.
  Angela
  Angela Haisma Consultant ShowHeroes
  Wij werken nu 2 jaar met ODIV. Wat prettig is dat de lijnen kort en informeel zijn, en er verschillende specialisten zijn die soepel samenwerken. Vanuit een psychologische basis en goede kennis van techniek, leren en optimaliseren we elke maand. Aanrader.
  Gijsbert
  Gijsbert Croes Managing Partner Branddoctors
  De (best ingewikkelde) techniek werd helder en prettig uitgelegd!
  Fridy Visser Knof
  Fridy Visser Knof GoldenSports
  ODIV is een erg dynamisch team dat ons geholpen heeft onze doelen en visies te vertalen naar een professioneel marketing plan. De gevraagde leads zijn ruimschoots geleverd maar zeker zo belangrijk ook is de vooraf geplande target groep is bereikt.
  Rens Dilven Sales Manager bij MS Schippers
  Wij hadden nog niet eerder een campagne op deze manier opgezet en zo uitgevoerd. Wij hebben daarom ook veel geleerd en de resultaten waren boven verwachting. Veel mensen hebben ook hun mailadres achtergelaten, zodat we hen direct op de hoogte kunnen houden van de voortgang en van de participatiemomenten die nog komen.
  Clara van Foreest Communicatieadviseur bij Provincie Utrecht
  ODIV heeft ons ondersteund met hun kennis en ideeën op het gebied van online marketing. Ze zijn eerlijk over wat ze verwachten te kunnen bereiken, denken altijd met je mee, communiceren snel en de campagnes die ze opleveren zijn professioneel. Een fijne partner!
  Madelon Schepers Communicatie bij NTFU
  We zien elkaar maandelijks in een creatieve sessie. ODIV is heel transparant in alle stappen die ze zetten. Ik kan de gegevens altijd inzien en zij denken voortdurend vooruit.
  Sjoerd van Barneveld Marketingmanager bij DEBUUT
  Je leert van elkaar, vult elkaar aan en werkt in nauwe samenwerking aan een succesvol online marketingplan dat gericht is op onze doelstellingen. Het is niet: u vraagt wij draaien, het is een heus partnership met wederzijds leereffect.
  Evelyne Middleton Salesmanager bij Van Aetsveld
  ODIV heeft een SEO workshop aan onze communicatiemensen gegeven. Dat was een heel helder verhaal met duidelijke stappen om te volgen. En ook niet onbelangrijk, het nodigde direct uit om tot actie te komen. Aanrader dus!
  Alma Streefkerk Projectleider Educatie, Communicatie en Participatie
  ODIV is een prettig en effectief bedrijf. Denkt mee met de klant en gaan verder dan de rest. Oprechte interesse in je product en hoe deze waarde kan geven aan de potentiële consument. Proactieve houding, alertheid, goede communicatie en ze houden ons scherp. Denken sneller dan de rest en zijn niet te nuffig om echt zich te verdiepen in het waarom van alles.
  Anna-Maria Giannattasio Eigenaar bij Puur Events
  ODIV ondersteunt en adviseert ons op het gebied van online marketing. Hun transparante werkwijze en persoonlijke aandacht is erg fijn. Kennis delen is voor hun geen probleem, ze nemen de tijd om je op te leiden zodat je samen steeds meer stappen kan zetten. Een leuke club mensen met veel kennis en ervaring op de verschillende gebieden van online marketing.
  Anouk Boekhoff Marketeer bij Global Talk
  Heldere communicatie, afspraken worden goed nagekomen en ze zijn zeer pro-actief. Tot nu toe onwijs tevreden over de samenwerking.
  Maartje Brokking Eigenaar bij Brokking
  Wij zijn erg blij met ODIV. Zij hebben brede kennis, geven goed en werkbaar advies en zijn prettig om mee samen te werken.
  Djony Jurg Marketing manager bij UBN Uitzendbureau
  ODIV is een professioneel bedrijf met kundige adviezen en vooral altijd een prettige samenwerking. Het is meer een partnership dan een adverteerder - bureau relatie. Ik kan ODIV van harte aanbevelen.
  Geert Pelsma Eigenaar bij ACLARO
  Met Stuurlui werken we al jaren samen met ODIV. Een betrouwbare partner op het gebied van online marketing. Onze klanten worden erg goed geholpen, dankzij de inzet van ODIV weten zij de juiste doelgroep te bereiken én kunnen ze als bedrijf verder groeien. Een absolute aanrader!
  Sjoerd Kuipers Eigenaar van Stuurlui
  De jongens bij ODIV namen goed de tijd om me alles uit te leggen en dachten goed mee over wat het beste zou zijn voor mijn bedrijf in de fase waarin het zich bevindt. Ook als ik vragen had tussendoor reageerden ze op korte termijn. Zeer tevreden is de juiste beschrijving!
  Richard van der Put Eigenaar bij Mindelevators
  Experts in hun vak en prettig om mee samen te werken! Samen met Joost, Daan en Martijn al vele mooie resultaten behaald!
  René Zandvliet Marketing Manager bij Puur Events
  Fijn bureau! Schakelt snel, veel kennis in huis en denkt goed mee van doel naar resultaat. Absolute aanrader!
  Maurice Romijn Marketing Manager bij One Fox
  Professionele organisatie met superfijne mensen om mee samen te werken. Een half jaar geleden gestart met de samenwerking en nu al hele mooie resultaten bereikt. We kijken uit naar wat 2020 ons gaat brengen maar zijn al positief!
  Céleste Romijn Corporate Recruiter bij ZHGA
  Wat een fijne club mensen om mee samen te werken! Naast het uitstekende inhoudelijke werk wat ze voor mijn bedrijven hebben gedaan en blijven doen ben ik voornamelijk erg te spreken over hun transparante en persoonlijke werkwijze. Ik kan een samenwerking met ODIV van harte aanbevelen!
  Remco Hergaarden Eigenaar bij 100ms
  Leerzame & praktische marketingtraining gevolgd over o.a. Google Grants & Google Display. Was top!
  Thijs Waardenburg Online Marketeer bij Red een Kind
  Opleiding gehad van Timothy en Duco. Goed gebracht. Interactief, open en inspirerend! En ook gewoon toffe gasten :)
  Jeff Jacobs Digital Strateeg bij The Online Nut Company
  Joost en Martijn communiceren prettig en heel snel. We staan nu weer lekker hoog bovenaan in Google. :-)
  Hugo Kranenburg Eigenaar bij Florencius
  Het team van ODIV helpt ons altijd fantastisch! Ook voor de kleinere vraagstukken kunnen we altijd bij ze aankloppen.
  Joris Vermeulen Sales Manager Gloryfy
  ODIV denkt met ons mee over onze internetmarketing- dat doen ze op een manier die wij nodig hebben: vernieuwend, onderzoekend & professioneel. Écht een aanvulling op onze eigen activiteiten. Gastvrij en ondersteunend op velden die je niet meteen zou verwachten.
  Marco Tankink Eigenaar van Salsaparilla