Wij helpen jou met

 • Het maken van een strategieplan
 • Het opzetten campagnes
 • Het bijwerken en optimaliseren van succesvolle campagnes
 • Het bereiken van jouw doelgroep
 • Het binnenhalen van leads
 • Het genereren van verkopen

Wij adviseren, helpen en beheren. Jij bent de eigenaar van je online marketing campagne.

Het is belangrijk dat de uitstraling, boodschap en communicatie passen bij wie jij bent en waar het bedrijf voor staat. Wij kunnen online marketing dan ook op meerdere manieren uitvoeren. We kunnen jou en/of je personeel op weg helpen met een training. Daarnaast kunnen wij het grotendeels van je over nemen door het maken van een strategie, advies uit te brengen en of het volledig uit handen nemen. Wil jij zelf liever content posten, dan kunnen wij ondersteunend werken door de advertising campagnes voor jou te voeren. Samengevat kunnen wij adviserend, uitvoerend en ondersteunend zijn in jouw online marketing. Voordat iets gepost of geadverteerd wordt zullen wij het bij jou voorleggen. Jij bent namelijk de eigenaar.

Waar moet je opletten?

Wanneer je je online marketing gaat uitbesteden is het fijn als je eerlijk en transparant geholpen wordt. We krijgen vaak genoeg vragen over termen die er gebruikt worden in de online marketing. Deze lijken veel op elkaar, zijn onduidelijk of misleidend. Wij proberen iedere campagne op een praktische manier uit te leggen zodat iedereen snapt waar we het over hebben. Want hoe meer we als team (jij en wij) weten, hoe beter de campagnes zijn die we kunnen draaien.

Een ander belangrijk onderwerp dat vaak aangesneden wordt, is dat de kostenstructuur niet helemaal duidelijk of transparant is. Bij ons is dat eigenlijk heel simpel. Voordat we beginnen met een campagne doen wij onderzoek naar je doelgroep, de doelstelling en kijken we naar de concurrentie. Op basis daarvan berekenen we hoeveel mediabudget we nodig hebben om de doelgroep en doelstelling te bereiken. We geven daarbij meteen aan wat we verwachten terug te kunnen leveren. Daarnaast geven wij aan hoeveel tijd wij verwachten te spenderen om dit voor jou te regelen. Vanaf het begin heeft iedereen inzicht in wat er verwacht wordt en wat de investering zal zijn die daarmee gemoeid is.

Voor het advertising gedeelte van online kanalen zijn vaak een advertentiemanager en een betaalmethode vereist. Het liefst koppelen we de betaalmethode van onze klant hieraan, zodat hij altijd inzicht heeft in de werkzaamheden die uitgevoerd worden, de budgetten die gespendeerd worden en de behaalde resultaten.

Social media Advertising

Online marketing uitbesteden: social media

Om je dienst of producten bij jouw doelgroep onder de aandacht te krijgen is de inzet van advertising via social media belangrijk. Op deze manier kun jij jouw content tonen aan mensen waarvan jij wil dat ze deze zien. Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende manieren om dit te doen. Namelijk op basis van demografische kenmerken, interesses, activiteiten, engagement, websitebezoek en nog veel meer. Jij vertelt ons wie en wat wil bereiken en wij zorgen ervoor dat jouw content bij de juiste mensen terecht komt.

Online marketing uitbesteden: zoekmachines

Online marketing uitbesteden: zoekmachines

Verkoop je een product waar regelmatig op gezocht wordt? Dan is het verstandig om goed vindbaar te zijn via de zoekmachines zoals Google en Bing. Er zijn nog veel meer zoekmachines waarmee wij je kunnen helpen, maar in Nederland zijn dit de twee meest gebruikte. Middels het adverteren op de zoekmachines zorg je ervoor dat je op korte termijn gemakkelijk gevonden wordt. Als we naar de lange termijn kijken adviseren wij ook altijd te werken aan je SEO (Search Engine Optimization). De resultaten zijn minder snel te merken, maar wel gratis en effectiever op de langere termijn. Ook hier kunnen wij zowel strategisch, adviserend als uitvoerend bij helpen.

Wanneer je verder wil gaan dan de meeste anderen zijn er nog legio andere mogelijkheden om je online marketing te voeren. Hierbij kun je denken aan:

Online Marketing Training

Wil jij liever zelf je social media beheren of je eigen search campagne opzetten? Ook dan kunnen wij je helpen. ODIV geeft ook trainingen om je personeel of jou op weg te helpen. Deze trainingen zijn altijd op maat gemaakt voor de deelnemers, zodat je na de training naar buiten loopt met de juiste kennis over social media marketing en advertising.

Hopelijk hebben wij jou meer kunnen vertellen over hoe wij je kunnen helpen wanneer je je online marketing wil uitbesteden.

Meer redenen om voor ODIV te kiezen

 • ODIV kosten footy

  Transparant en eerlijk

  We zijn transparant, helder en discreet in wat we doen. We pakken geen marge op media dus er zijn geen onverwachte kosten achteraf!

 • Onderzoek

  Proactief en vooruit denkend

  Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en onze strategen komen met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Alles om jouw doelgroep beter te bereiken en meer omzet te genereren.

 • Odiv footy

  Bereikbaar en betrokken

  We zijn groot genoeg om specialisten op verschillende gebieden in huis te hebben. We zijn klein genoeg om persoonlijk contact te onderhouden.

Fijne partij om mee samen te werken: professioneel, duidelijk en to the point.
Sjoerd
Sjoerd de Wert Marketing en Communicatie Manager GlobalTalk
Top partij om mee samen te werken!
Esther
Esther Dusseldorp Directeur Tulpenfonds
Denken goed mee, reageren snel en zijn proactief.
Iris
Iris Reinhard Business Unit Manager Kenneth Smit Direct
Fijn om mee samen te werken! Veel positieve energie & kennis van zaken en fijne manier van communiceren. Denkt goed mee met de klant. Aanrader! :-)
Roana
Roana Luhulima Eigenaar Berg & Maan
ODIV denkt met ons mee over onze internetmarketing- dat doen ze op een manier die wij nodig hebben: vernieuwend, onderzoekend & professioneel. Écht een aanvulling op onze eigen activiteiten. Gastvrij en ondersteunend op velden die je niet meteen zou verwachten.
Marco
Marco Tankink Directeur Salsaparilla
Goede kennis van marketing en online video inzet bij het team van ODIV. Vriendelijk, snel en super behulpzaam! Aanrader.
Angela
Angela Haisma Consultant ShowHeroes
Wij werken nu 2 jaar met ODIV. Wat prettig is dat de lijnen kort en informeel zijn, en er verschillende specialisten zijn die soepel samenwerken. Vanuit een psychologische basis en goede kennis van techniek, leren en optimaliseren we elke maand. Aanrader.
Gijsbert
Gijsbert Croes Managing Partner Branddoctors
Ik kijk met veel plezier terug op mijn tijd bij ODIV. Werken voor leuke klanten, vrijheid om jezelf breder te ontwikkelen, sportieve en gezellige evenementen en dat alles binnen team van gedreven collega's!
Daan van Vliet CRO specialist bij PLUS Retail
De (best ingewikkelde) techniek werd helder en prettig uitgelegd!
Fridy Visser Knof
Fridy Visser Knof GoldenSports
ODIV is een erg dynamisch team dat ons geholpen heeft onze doelen en visies te vertalen naar een professioneel marketing plan. De gevraagde leads zijn ruimschoots geleverd maar zeker zo belangrijk ook is de vooraf geplande target groep is bereikt.
Rens Dilven Sales Manager bij MS Schippers
Wij hadden nog niet eerder een campagne op deze manier opgezet en zo uitgevoerd. Wij hebben daarom ook veel geleerd en de resultaten waren boven verwachting. Veel mensen hebben ook hun mailadres achtergelaten, zodat we hen direct op de hoogte kunnen houden van de voortgang en van de participatiemomenten die nog komen.
Clara van Foreest Communicatieadviseur bij Provincie Utrecht
ODIV heeft ons ondersteund met hun kennis en ideeën op het gebied van online marketing. Ze zijn eerlijk over wat ze verwachten te kunnen bereiken, denken altijd met je mee, communiceren snel en de campagnes die ze opleveren zijn professioneel. Een fijne partner!
Madelon Schepers Communicatie bij NTFU
We zien elkaar maandelijks in een creatieve sessie. ODIV is heel transparant in alle stappen die ze zetten. Ik kan de gegevens altijd inzien en zij denken voortdurend vooruit.
Sjoerd van Barneveld Marketingmanager bij DEBUUT
Je leert van elkaar, vult elkaar aan en werkt in nauwe samenwerking aan een succesvol online marketingplan dat gericht is op onze doelstellingen. Het is niet: u vraagt wij draaien, het is een heus partnership met wederzijds leereffect.
Evelyne Middleton Salesmanager bij Van Aetsveld
ODIV heeft een SEO workshop aan onze communicatiemensen gegeven. Dat was een heel helder verhaal met duidelijke stappen om te volgen. En ook niet onbelangrijk, het nodigde direct uit om tot actie te komen. Aanrader dus!
Alma Streefkerk Projectleider Educatie, Communicatie en Participatie
ODIV is een prettig en effectief bedrijf. Denkt mee met de klant en gaan verder dan de rest. Oprechte interesse in je product en hoe deze waarde kan geven aan de potentiële consument. Proactieve houding, alertheid, goede communicatie en ze houden ons scherp. Denken sneller dan de rest en zijn niet te nuffig om echt zich te verdiepen in het waarom van alles.
Anna-Maria Giannattasio Eigenaar bij Puur Events
ODIV ondersteunt en adviseert ons op het gebied van online marketing. Hun transparante werkwijze en persoonlijke aandacht is erg fijn. Kennis delen is voor hun geen probleem, ze nemen de tijd om je op te leiden zodat je samen steeds meer stappen kan zetten. Een leuke club mensen met veel kennis en ervaring op de verschillende gebieden van online marketing.
Anouk Boekhoff Marketeer bij Global Talk
Heldere communicatie, afspraken worden goed nagekomen en ze zijn zeer pro-actief. Tot nu toe onwijs tevreden over de samenwerking.
Maartje Brokking Eigenaar bij Brokking
Wij zijn erg blij met ODIV. Zij hebben brede kennis, geven goed en werkbaar advies en zijn prettig om mee samen te werken.
Djony Jurg Marketing manager bij UBN Uitzendbureau
ODIV is een professioneel bedrijf met kundige adviezen en vooral altijd een prettige samenwerking. Het is meer een partnership dan een adverteerder - bureau relatie. Ik kan ODIV van harte aanbevelen.
Geert Pelsma Eigenaar bij ACLARO
Met Stuurlui werken we al jaren samen met ODIV. Een betrouwbare partner op het gebied van online marketing. Onze klanten worden erg goed geholpen, dankzij de inzet van ODIV weten zij de juiste doelgroep te bereiken én kunnen ze als bedrijf verder groeien. Een absolute aanrader!
Sjoerd Kuipers Eigenaar van Stuurlui
De jongens bij ODIV namen goed de tijd om me alles uit te leggen en dachten goed mee over wat het beste zou zijn voor mijn bedrijf in de fase waarin het zich bevindt. Ook als ik vragen had tussendoor reageerden ze op korte termijn. Zeer tevreden is de juiste beschrijving!
Richard van der Put Eigenaar bij Mindelevators
Experts in hun vak en prettig om mee samen te werken! Samen met Joost, Daan en Martijn al vele mooie resultaten behaald!
René Zandvliet Marketing Manager bij Puur Events
Fijn bureau! Schakelt snel, veel kennis in huis en denkt goed mee van doel naar resultaat. Absolute aanrader!
Maurice Romijn Marketing Manager bij One Fox
Professionele organisatie met superfijne mensen om mee samen te werken. Een half jaar geleden gestart met de samenwerking en nu al hele mooie resultaten bereikt. We kijken uit naar wat 2020 ons gaat brengen maar zijn al positief!
Céleste Romijn Corporate Recruiter bij ZHGA
Wat een fijne club mensen om mee samen te werken! Naast het uitstekende inhoudelijke werk wat ze voor mijn bedrijven hebben gedaan en blijven doen ben ik voornamelijk erg te spreken over hun transparante en persoonlijke werkwijze. Ik kan een samenwerking met ODIV van harte aanbevelen!
Remco Hergaarden Eigenaar bij 100ms
Leerzame & praktische marketingtraining gevolgd over o.a. Google Grants & Google Display. Was top!
Thijs Waardenburg Online Marketeer bij Red een Kind
Opleiding gehad van Timothy en Duco. Goed gebracht. Interactief, open en inspirerend! En ook gewoon toffe gasten :)
Jeff Jacobs Digital Strateeg bij The Online Nut Company
Joost en Martijn communiceren prettig en heel snel. We staan nu weer lekker hoog bovenaan in Google. :-)
Hugo Kranenburg Eigenaar bij Florencius
Het team van ODIV helpt ons altijd fantastisch! Ook voor de kleinere vraagstukken kunnen we altijd bij ze aankloppen.
Joris Vermeulen Sales Manager Gloryfy

Mocht je nog vragen hebben, bel ons of kom gerust langs voor een kopje koffie.

Of praat gezellig met ons chatbot Joost: