Wij helpen jou met

 • Het maken van een strategieplan
 • Het opzetten campagnes
 • Het bijwerken en optimaliseren van succesvolle campagnes
 • Het bereiken van jouw doelgroep
 • Het binnenhalen van leads
 • Het genereren van verkopen

Wij adviseren, helpen en beheren. Jij bent de eigenaar van je online marketing campagne.

Het is belangrijk dat de uitstraling, boodschap en communicatie passen bij wie jij bent en waar het bedrijf voor staat. Wij kunnen online marketing dan ook op meerdere manieren uitvoeren. We kunnen jou en/of je personeel op weg helpen met een training. Daarnaast kunnen wij het grotendeels van je over nemen door het maken van een strategie, advies uit te brengen en of het volledig uit handen nemen. Wil jij zelf liever content posten, dan kunnen wij ondersteunend werken door de advertising campagnes voor jou te voeren. Samengevat kunnen wij adviserend, uitvoerend en ondersteunend zijn in jouw online marketing. Voordat iets gepost of geadverteerd wordt zullen wij het bij jou voorleggen. Jij bent namelijk de eigenaar.

Waar moet je opletten?

Wanneer je je online marketing gaat uitbesteden is het fijn als je eerlijk en transparant geholpen wordt. We krijgen vaak genoeg vragen over termen die er gebruikt worden in de online marketing. Deze lijken veel op elkaar, zijn onduidelijk of misleidend. Wij proberen iedere campagne op een praktische manier uit te leggen zodat iedereen snapt waar we het over hebben. Want hoe meer we als team (jij en wij) weten, hoe beter de campagnes zijn die we kunnen draaien.

Een ander belangrijk onderwerp dat vaak aangesneden wordt, is dat de kostenstructuur niet helemaal duidelijk of transparant is. Bij ons is dat eigenlijk heel simpel. Voordat we beginnen met een campagne doen wij onderzoek naar je doelgroep, de doelstelling en kijken we naar de concurrentie. Op basis daarvan berekenen we hoeveel mediabudget we nodig hebben om de doelgroep en doelstelling te bereiken. We geven daarbij meteen aan wat we verwachten terug te kunnen leveren. Daarnaast geven wij aan hoeveel tijd wij verwachten te spenderen om dit voor jou te regelen. Vanaf het begin heeft iedereen inzicht in wat er verwacht wordt en wat de investering zal zijn die daarmee gemoeid is.

Voor het advertising gedeelte van online kanalen zijn vaak een advertentiemanager en een betaalmethode vereist. Het liefst koppelen we de betaalmethode van onze klant hieraan, zodat hij altijd inzicht heeft in de werkzaamheden die uitgevoerd worden, de budgetten die gespendeerd worden en de behaalde resultaten.

Social media Advertising

Online marketing uitbesteden: social media

Om je dienst of producten bij jouw doelgroep onder de aandacht te krijgen is de inzet van advertising via social media belangrijk. Op deze manier kun jij jouw content tonen aan mensen waarvan jij wil dat ze deze zien. Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende manieren om dit te doen. Namelijk op basis van demografische kenmerken, interesses, activiteiten, engagement, websitebezoek en nog veel meer. Jij vertelt ons wie en wat wil bereiken en wij zorgen ervoor dat jouw content bij de juiste mensen terecht komt.

Online marketing uitbesteden: zoekmachines

Online marketing uitbesteden: zoekmachines

Verkoop je een product waar regelmatig op gezocht wordt? Dan is het verstandig om goed vindbaar te zijn via de zoekmachines zoals Google en Bing. Er zijn nog veel meer zoekmachines waarmee wij je kunnen helpen, maar in Nederland zijn dit de twee meest gebruikte. Middels het adverteren op de zoekmachines zorg je ervoor dat je op korte termijn gemakkelijk gevonden wordt. Als we naar de lange termijn kijken adviseren wij ook altijd te werken aan je SEO (Search Engine Optimization). De resultaten zijn minder snel te merken, maar wel gratis en effectiever op de langere termijn. Ook hier kunnen wij zowel strategisch, adviserend als uitvoerend bij helpen.

Wanneer je verder wil gaan dan de meeste anderen zijn er nog legio andere mogelijkheden om je online marketing te voeren. Hierbij kun je denken aan:

Online Marketing Training

Wil jij liever zelf je social media beheren of je eigen search campagne opzetten? Ook dan kunnen wij je helpen. ODIV geeft ook trainingen om je personeel of jou op weg te helpen. Deze trainingen zijn altijd op maat gemaakt voor de deelnemers, zodat je na de training naar buiten loopt met de juiste kennis over social media marketing en advertising.

Hopelijk hebben wij jou meer kunnen vertellen over hoe wij je kunnen helpen wanneer je je online marketing wil uitbesteden.

Meer redenen om voor ODIV te kiezen

 • ODIV kosten footy

  Transparant en eerlijk

  We zijn transparant, helder en discreet in wat we doen. We pakken geen marge op media dus er zijn geen onverwachte kosten achteraf!

 • Onderzoek

  Proactief en vooruit denkend

  Onze specialisten zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, en onze strategen komen met nieuwe kansen en nieuwe mogelijkheden. Alles om jouw doelgroep beter te bereiken en meer omzet te genereren.

 • Odiv footy

  Bereikbaar en betrokken

  We zijn groot genoeg om specialisten op verschillende gebieden in huis te hebben. We zijn klein genoeg om persoonlijk contact te onderhouden.

Het team van ODIV helpt ons altijd fantastisch! Ook voor de kleinere vraagstukken kunnen we altijd bij ze aankloppen.
Gloryfy
Joris Vermeulen Sales Manager Gloryfy
De jongens bij ODIV namen goed de tijd om me alles uit te leggen en dachten goed mee over wat het beste zou zijn voor mijn bedrijf in de fase waarin het zich bevindt. Ook als ik vragen had tussendoor reageerden ze op korte termijn. Zeer tevreden is de juiste beschrijving!
Mindelevator Richard
Richard van der Put Eigenaar bij Mindelevators
ODIV heeft een SEO workshop aan onze communicatiemensen gegeven. Dat was een heel helder verhaal met duidelijke stappen om te volgen. En ook niet onbelangrijk, het nodigde direct uit om tot actie te komen. Aanrader dus!
NMF
Alma Streefkerk Projectleider Educatie, Communicatie en Participatie
Wij zijn erg blij met ODIV. Zij hebben brede kennis, geven goed en werkbaar advies en zijn prettig om mee samen te werken.
UBN Djoy
Djony Jurg Marketing manager bij UBN Uitzendbureau
Joost en Martijn communiceren prettig en heel snel. We staan nu weer lekker hoog bovenaan in Google. :-)
Florencius
Hugo Kranenburg Eigenaar bij Florencius

Mocht je nog vragen hebben, bel ons of kom gerust langs voor een kopje koffie.

Of praat gezellig met ons chatbot Joost: