Het is eerste kwartaal zit erop! Maar niet voordat we onze nieuwe teamgenoot Boaz nog even aan je voorstellen! Sinds zijn transfer in februari naar het social team, maakt hij al een onuitwisbare indruk met zijn design en campagne skills. Naast zijn impact binnen het team, is er ook genoeg over hem te leren buiten de lijnen. In deze even voorstellen lees je alles over zijn recent ontstane hobby, zijn favoriete plek om te wonen (hij is 12x verhuisd) en welk team van collega’s hij zou samenstellen om de Olympische Spelen in de ruimte te winnen. Veel plezier!

Boaz in Museum

Hoe zijn je eerste maanden bij odiv bevallen?

Erg goed! Ik ben erg tevreden met de stap die ik heb gemaakt naar Odiv. Na mijn afstuderen was ik toe aan iets nieuws waar ik blij van wordt en meer word uitgedaagd. Er komen allemaal nieuwe prikkels op me af en ik geniet wel van de flexibiliteit en gezelligheid die ik bij Odiv heb gevonden.

Wat zou jouw dag nog beter maken op kantoor?

Als ik niet allemaal kabels achter mijn bureau zou hebben hangen, zou ik altijd mijn bureau ergens op de dag omhoog draaien. Ik zou ook niet boos worden als we in de pauze een potje kunnen playstationen met de collega’s!

Wat voeg jij toe aan het team?

Humor en gevatheid, met een gezonde portie enthousiasme. Verder kan ik een aardig potje photoshoppen om alle content net dat extra likje verf te geven.

Hoe start jij je dag? Beschrijf het eerste uur.

Je zal mij nooit klaarwakker het bed uit zien stappen. Dan wil ik zo lang mogelijk onder de douche staan zonder te veel tijd te verdoen, dus neem ik mijn koffie mee onder de douche, om daarna gelijk mijn tanden te poetsen. Al terwijl ik douche op standje heel warm. Dan sla ik de laptop open om slack eens te bekijken en de agenda te checken. Dan kleed ik me daarna aan wat enige tijd kost omdat ik nooit ondoordacht een stel kleren aan trek, het moet wel matchen. Ik ben gewoon veel te ijdel. Ik heb echt een hekel aan haasten dus als alles dan gepakt is op het tempo wat me die dag aan staat kan ik naar werk.

Nooit meer muziek of nooit meer TV?

Onmogelijke keuze, maar ik denk dan nooit meer tv. Ik hou echt van een goede film en word graag ontroerd van een goed verhaal, maar dat kan muziek ook en dat kan ik altijd bij me hebben. Daarnaast is muziek mijn afleiding in de stilte want ik vind het vreselijk om geen geluid om me heen te hebben. Maakt niet uit welk genre ik word van erg veel muziek blij (maar als je de metal kant op gaat vind ik het niet meer ontspannend).

Boaz op vakantie

Wat is het meest waardevolle dat je geleerd hebt tijdens je studententijd?

Ik denk te kiezen wat ik écht wil doen. Natuurlijk is het een open deur om zoveel mogelijk te doen waar je gelukkig van wordt, maar ik wist helemaal niet wat ik wilde. Daarom heb ik lange tijd genoten van het studentenleven, maar vond ik studeren niet heel leuk. Ergens heb ik knopen doorgehakt en ben ik de kant van media, cultuur en design op gegaan. daar pluk ik nu de vruchten van!

Wat kun jij iedereen aanraden?

wordt blij van de mensen om je heen. Wellicht een cliché, maar ik word ondanks mijn leuke baan het meest gelukkig van mijn vrienden en familie! Daarnaast wil ik iedereen verzoeken veel dingen met een korrel zout te nemen en meer te lachen.

Klein wonen in de stad of grootse villa op het platteland?

Op dit moment de stad. Ik hou wel van het bruisende leven en de eigenaardigheden die je tegenkomt in de stad. Nu verafschuw ik het wonen in een klein dorp buiten de bewoonde wereld echt, maar wie ben ik nou. Wellicht woon ik over 10 jaar gewoon voor mijn rust in Badhoeveveen of net buiten Almere-buiten.

Waar ben je bang voor?

Hoogtes. ik voel me dan vrij klein en realiseer me dan dat ik relatief makkelijk kapot kan.

Boaz Vakantie

Vriendenweekend of familievakantie?

Vriendenweekend, ik heb vreselijk veel last van fomo en wil bij alles zijn wat mijn vrienden mee maken. Familievakanties zijn leuk, maar die tijd is ook een beetje geweest.

Favoriete vakantieland?

Tot op heden toch wel Italië, maar Portugal is een goede tweede. Ik heb afgelopen zomer echt een top vakantie gehad in Porto en Lissabon.

Ik begreep dat je ook je sneakers/kleding customized. Kun je daar wat meer over vertellen?

Ik denk dat iedereen een nieuwe hobby heeft gezocht in corona tijd. Ik ben erg creatief en heb altijd eindeloos veel ideeën waar ik maar een klein deel van waar kan maken. Bij het customizen van kleding & sneakers komt ook kijken dat ik de ambitie heb om er altijd goed gekleed uit te zien. Ik vind het sport om net iets anders te creëren en op budget iets te maken wat niemand anders heeft. Iedereen kan geld uit geven, maar zelfgemaakte kleding is persoonlijk. Ik ben toen heel veel content op youtube gaan bekijken en heb geleerd welke tools nodig zijn om sneakers te bewerken. Eerst voor mezelf en daarna ook voor vrienden en mijn vriendin.

Voor altijd dezelfde sneakers of voor altijd dezelfde kleren?

Voor altijd dezelfde sneakers, kleren maken de man.

Boaz team odiv

Welke sporten beoefen je?

Ik squash nu zo’n twee jaar en heb het inmiddels aardig onder de knie. Het is alleen onmogelijk om Joost met 15 jaar tennis ervaring van de baan te tikken.

Coca Cola of Pepsi?

Coca Cola, als je met pepsi aan komt dan drink ik wel water.

Je mag drie mensen uitnodigen voor een diner op de maan. Wie nodig je uit? En waarom?

Mijn zusje, mijn moeder, en mijn vriendin. Ik zou die ervaring met ze willen delen en weet dat zij net zo verwonderd zullen zijn als ik.

Welke actieheld zou jij willen spelen?

Spiderman toch? beetje jong en onbezonnen rondslingeren terwijl je iets goeds doet voor de wereld. Lijkt me een goede deal.

Tijdreizen of onzichtbaar kunnen zijn?

Tijdreizen. Ik zou niet om kunnen gaan met onzichtbaar zijn. Ten eerste wil ik gewoon ook graag écht aanwezig zijn en het lijkt me vreselijk als mensen praten over dingen die ik niet mag horen, als ze niet weten dat ik er ook ben. Tijdreizen daarentegen lijkt me een eindeloze bron van inspiratie en eentje van inkomsten aangezien veel van wat nu zeldzaam en geld waard is, ooit nieuw te verkrijgen was.

Er wordt een nieuw alternatief sportteam opgericht om mee te doen aan de Olympische Spelen spelen in de ruimte. Wie van je ODIV collega’s moet sowieso in dat Olympische team terecht komen?

  • Daan voor het ongeremde fanatisme (binnenkort zijn even voorstellen, watch it).
  • Joost voor zijn schijnbaar ongenaakbare win/lose ratio.
  • Timothy want je weet te alle tijden aan het geluid precies waar hij op het veld te vinden is.
  • Julia voor de zinderende wedstrijd foto’s.