Eerste ontwikkelingen van TikTok Resumes

Vooralsnog wordt er getest met dit nieuwe programma van TikTok. Dus bij dezen even een korte update met wat er tot nu toe getest is. Er zijn verschillende vacatures, van art directors tot creative directors, op de site geplaatst. Samsung is bijvoorbeeld op zoek naar een creative director en art director of design in McKinney, Texas. Een landingspagina op de TikTok-site biedt tips in een FAQ-pagina om diegenen te helpen die de nieuwe functie willen gebruiken.

Met de opkomst van carrière- en werkgerelateerde creatieve inhoud, gelooft TikTok dat er een mogelijkheid is om meer waarde toe te voegen aan de ervaring van mensen door het nut van het platform als kanaal voor werving te vergroten. Korte, creatieve video’s, gecombineerd met de ingebouwde creatie tools van TikTok, hebben nieuwe manieren gecreëerd om getalenteerde kandidaten en carrièremogelijkheden te ontdekken.

TikTok Resumes: online CV

Zodra er meer informatie beschikbaar is over TikTok recruitment en het programma TikTok Resumes, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen. Mocht je andere vragen hebben over social media. Hieronder vind je de teamgenoten die jou daar graag bij helpen.

Wij helpen je graag met vragen over Social Media!