Doelstelling

  • Bekendheid in Utrecht van Werkspoor Cafe De Leckere
  • Bezoekers genereren voor het Werkspoor Cafe
  • Originele opening voor het Werkspoor Cafe
  • Autoriteit op basis van Bier en Spijs

 

Resultaten

  • 90.000 mensen bereikt in en rondom Utrecht
  • Meer dan 40.000 videoweergaven gerealiseerd
  • Honderden nieuwe Facebook pagina volgers
  • 250 bezoekers bij De Leckere Meesterchef

 

Aanpak

Via Facebook en Instagram zijn hobbykoks in Utrecht gevraagd deel te nemen aan De Leckere Meesterchef. Zij konden hun lekkerste gerecht inzenden dat zij, wanneer geselecteerd, mochten komen koken voor een echte vakjury. De jury bestond uit Vito Reekers (Karel 5), Leon Mazairac (Podium onder de Dom) en food en bierspecialist Ronald Giphart. Vijf koks kwamen op 5 november bij de opening van het Werkspoor Cafe om hun favoriete gerecht te koken. We hadden food en bier bloggers uit Utrecht uitgenodigd om de hele dag vast te leggen en er hun eigen draai aan te geven.

Lees nu ook onze blog!

  • 21 november 2023

    6 Onmisbare Stappen naar Meesterschap in SEA: Van Basis tot Expert

    In een wereld waarin de ontwikkelingen in online marketing sneller gaan dan ooit, kan het specialiseren in één van de onderliggende vakgebieden heel interessant zijn voor je carrière. Maar wat […]
    Lees verder
    Lees meer over
  • Helpful content
    16 oktober 2023

    Hoe help je de gebruiker (en uiteindelijk je SEO) met helpful content

    ‘We moeten iets doen met content.’ Je hebt het waarschijnlijk weleens gehoord in de wandelgangen. Dat content niet ‘iets’ moet zijn maar een duidelijk onderdeel van een online strategie, liet […]
    Lees verder
    Lees meer over
  • Team odiv: Jessica
    5 oktober 2023

    Even voorstellen: Jessica

    De zomer zit er nu echt op, dus het is de hoogste tijd om onze zomertransfer aan jullie voor te stellen. Haar achtergrond in e-commerce en autodidactische methode, maken haar een perfecte fit voor team ODIV. Dus wij zijn hartstikke blij dat we deze transfer hebben weten te realiseren.
    Lees verder
    Lees meer over