Benieuwd naar de CRO mogelijkheden van jouw website? Wij helpen je er graag mee!

Wat houdt de CRO Scan precies in?

CRO staat voor Converstion Rate Optimization, ook wel: Conversie Optimalisatie. Bij de CRO Scan gaan we kritisch kijken waar we kunnen optimaliseren voor meer conversie. Om dit te achterhalen kijken we naar de opbouw van je website. Hoe is de customer journey opgebouwd? Zijn de “flows” logisch voor een lead? Met welke type gedrag hebben we te maken? Om het advies extra concreet te maken kan je ons inzage geven in je Google Analytics en/of Hotjar. Heb je dit nog niet op je website staan of wil je dit liever niet delen? Geen probleem. We snappen dat het niet zomaar iets is en zullen ons uiterste best doen om vanuit “de buitenkant” een eerste oordeel te vellen.

0 jaar Al meer dan vijf jaar opereren wij vanuit ons pand in Utrecht
0 FTE Specialisten in social media, SEO, SEA, analytics, website en design
0 gemiddeld Bekijk onze reviews, onze klanten waarderen onze diensten met een 10

Wat levert deze Conversie Optimalisatie Scan jou op?

De verzamelde inzichten bundelen we in een adviesrapport. Deze optimalisatie kansen helpen jou om je huidige marketing activiteiten verder te optimaliseren. Ook als je al langer bezig bent met conversie optimalisatie, biedt deze scan jou punten om je mogelijkheden te verbreden. We lichten onze bevindingen graag aan je toe. Telefonisch of face-to-face, wij zijn flexibel.

Een gratis CRO Scan voor jouw website?

We gaan met plezier voor je aan de slag. Vul hiervoor het onderstaande formulier in. Binnen een week krijg je van ons het adviesrapport toegestuurd.

Maak kennis met team CRO

  • Joost Fromberg

  • Soraya Hartogs

  • Marijn van den Ham