We gaan zo weer de zomer in, maar we mogen nog een mooie transfer aankondingen. Het is de eerste internationale transfer van ODIV. We hebben team SEO weten te versterken met de komst van Bruna. Met haar jarenlange ervaring als SEO en contentstrateeg een welkome versterking voor het team. Wij zijn dan ook hartstikke blij dat we deze transfer hebben weten te realiseren. In dit blog lees je alles over haar favoriete vakantie, in welke videogame ze zou willen spelen en haar verrassende hobbies. Veel plezier!

Bruna SEO Specialist

Hoe is je eerste maand bij ODIV bevallen?

Heel goed! Het hele team heeft mij een warm welkom geboden en ik voelde me meteen thuis. Verder is de sfeer heel relaxed. Ik heb ook veel nieuwe dingen geleerd/gedaan voor SEO en contentstrategie en daar hou ik van – ik heb echt zin in de komende maanden!

Wat heb je de eerste maanden gedaan bij ODIV?

Ik heb het team op leuke manieren leren kennen en veel geleerd over wat de werkwijze van een marketingbureau is. Ook ben ik gaan duiken in hoe ik met verschillende soorten mensen kan communiceren. Verder heb ik meerdere websites mogen analyseren en advies gegeven over SEO kansen, zowel klanten en (hopelijk) toekomstige klanten.

Wat zou jouw dag nog beter maken op kantoor?

Een pooltafel, coxinha, chocola en stroopwafels.

Wat voeg jij toe aan het team?

Ik heb jaren als SEO- en content strategist gewerkt in mijn eigen media onderneming en breng de kennis, frisse blik en probleemoplossend vermogen mee die ik daar heb opgebouwd en dat deel ik graag met mijn collega’s.

Bruna even voorstellen

Hoe sluit jij je dag af? Beschrijf het laatste uur.

Ik volg geen routine namelijk. Soms lees ik een boek, soms lig ik onder de dekens Netflix of Lang Leve de Liefde te kijken, andere dagen klets ik met een wijntje in mijn hand.

Nooit meer muziek of nooit meer TV?

Netflix is leuk, maar liever nooit meer TV dan muziek. Als ik thuis ben, zet ik de speaker altijd aan – soms voor een chille achtergrondmuziek, soms om mee te zingen tijdens het schoonmaken. Heerlijk!

Wat is het meest waardevolle dat je hebt geleerd in Nederland?

Punctueel zijn. Dat is niet vanzelfsprekend in Brazilië. Eigenlijk wordt verwacht dat je later komt dan afgesproken, maar ik begrijp dat niet alle culturen zo zijn. Tegenwoordig kom ik zelfs 5 minuten te vroeg voor een afspraak. Netjes, toch?
Belangrijk om te zeggen: ik heb ook best veel over het weer geleerd. Heel handig!

Wat kun jij iedereen aanraden?

Reizen. Reizen. Reizen. Het is gewoon de leukste manier om te leren over andere culturen, mensen, eten, muziek en geschiedenis.

Klein wonen in de stad of grootse villa op het platteland?

Voor nu, klein wonen in de stad. Ik heb geen gezin dus klein wonen is echt geen probleem voor mij. Eigenlijk woon ik nu in een kleine loft in Amsterdam en het is perfect voor een persoon. Klein maar fijn.

Waar ben je bang voor?

Drie dingen: spinnen, hoogtes, mijn adem inhouden onder water.

Bruna op vakantie

Vriendenweekend of familievakantie?

Vriendenweekend.

Favoriete vakantieland?

Dat is makkelijk: Brazilië natuurlijk. Het land van voetbal is mijn favoriete vakantiebestemming, niet alleen omdat mijn hele familie daar is, maar ook omdat er veel te zien, eten en doen is. Geloof me: je kunt er elk jaar naar toe gaan tot je 90 wordt, en je zal nooit dezelfde plek twee keer hoeven bezoeken. Brazilië is een ongelooflijk divers land qua landschappen en cultuur. Oh wat mis ik het!

Welke hobby weet men niet van jou?

Ik bouw graag Lego sets, zoals de botanische, kunst en architectuur collecties. Dat vind ik echt heel leuk om te doen en ik geniet van het hele proces, van stukjes apart zetten tot meer leren over het onderwerp dat ik bouw.

Voor altijd hetzelfde eten of voor altijd dezelfde kleren?

Ik hou van eten! Ik eet graag gerechten van allerlei landen en kan zeker niet voor altijd hetzelfde eten, dan maar dezelfde kleren. Ik ga ervan uit dat ik ze wel mag wassen…

Welke sporten beoefen je?

Ik hardloop graag – heel graag! Ik zet muziek aan en kan kilometers lang lekker rennen. Maar, ik wil wel padel gaan proberen. Het lijkt me super leuk namelijk!

Ik begreep dat je ook een echte gamer bent. In welke game zou jij willen spelen?

Tomb Raider! Ik heb letterlijk alle Tomb Raider’s van Playstation en Xbox uitgespeeld. Ik vind Lara Croft een tof en krachtig personage, dus ik zou heel graag haar avonturen willen ervaren.

Welke superkracht zou je willen hebben?

Ik zou heel graag willen vliegen. Dus lekker gaan vliegen over steden en dorpjes terwijl ik, maar ook sneller kunnen reizen en binnen minuten in Samoa kunnen zijn.

Het is het jaar 3032 en de aarde is veranderd in water. Wie van je teamgenoten heb je het liefst bij je om te overleven? En waarom?

Ik zou het liefst het hele team bij mij willen hebben. Dat zou echt super gezellig zijn. Maar als ik toch een teamgenoot moet kiezen, wil ik wel strategisch zijn. Ik denk dat ik de meeste kans om te overleven zal hebben als ik Timothy bij mij had. Hij heeft als lifeguard gewerkt in het verre land van Limburg, en aangezien ik niet kan zwemmen, lijkt me dat een belangrijke vaardigheid om te hebben.