Wil jij meer weten over Recruiment marketing? Wij helpen je graag!

Een bedrijf laten groeien is al zo moeilijk, maar als dat dan lukt, dan wil je wel de juiste mensen snel zien te vinden.

Online marketing wordt steeds belangrijker bij het vinden van de juiste kandidaten. Onderzoek toont aan dat steeds meer kandidaten online worden getriggerd, voordat ze solliciteren op een baan. En vervolgens moeten ze ook jouw vacature nog zien te vinden. Hiervoor is het verstandig om een recruitment marketeer in te schakelen!

Waarom recruitment marketing?

In de huidige context streven talenten ernaar om zoveel mogelijk informatie te vergaren over een bedrijf, diens cultuur en de specifieke rol waarvoor ze willen solliciteren. Hierin speelt de  recruitment marketeer een belangrijke rol. De mogelijkheid om met slechts één klik te solliciteren voor een vacature benadrukt de cruciale rol van recruitment marketing. Want, waarom wordt op die “solliciteer nu” knop gedrukt bij het ene bedrijf en niet bij het andere? Het draait namelijk om het promoten van content en vacatures die aanspreekbaar zijn en de imago van het bedrijf.

Recruitment marketing maakt gebruik van verschillende kanalen zoals social media, vacaturewebsites, contentcreaties en employer branding om talenten aan te trekken.

Met de inzet van recruitment marketing wordt het mogelijk alle activiteiten gericht op het aantrekken van kandidaten te meten en op te volgen, en te optimaliseren. Door recruitment marketing toe te passen, kunnen bedrijven hun werving-en selectie doelgerichter maken, de employer branding versterken en een groep van gekwalificeerde kandidaten opbouwen.

Om een goede match te bereiken moeten de kandidaten zich presenteren aan het bedrijf, maar het bedrijf moet zich ook presenteren aan de kandidaten.

Onze expertise strekt zich uit tot het nauwkeurig presenteren van passende vacatures aan de juiste individuen. Enkele klanten die wij geholpen hebben met recruitment marketing:

Interesse in recruitment marketing?