Recruitment marketing

Online marketing wordt steeds belangrijker bij het vinden van de juiste kandidaten. Onderzoek toont aan dat steeds meer kandidaten online worden getriggerd, voordat ze solliciteren op een baan. En vervolgens moeten ze ook jouw vacature nog zien te vinden.

Een bedrijf laten groeien is al zo moeilijk, maar als dat dan lukt, dan wil je wel de juiste mensen snel zien te vinden.

Online marketing wordt steeds belangrijker bij het vinden van de juiste kandidaten. Onderzoek toont aan dat steeds meer kandidaten online worden getriggerd, voordat ze solliciteren op een baan. En vervolgens moeten ze ook jouw vacature nog zien te vinden.

Wij hebben ontzettend veel ervaring in de juiste vacature te tonen aan de juiste mensen. Enkele klanten:

Wat voor marketing zetten wij in?

 • Jobboards

  Wanneer men op jobboards zitten, zijn ze op zoek naar een baan.

  Jobboards zoals Nationale Vacaturebank, Recruitee of Officevacatures zijn heel handig om deze mensen te bereiken.

  En, fun fact:

  Het Algemeen Dagblad heeft een groot bereik (1.602.000 lezers op zaterdag) in met name de Randstad (75%). Bovendien biedt adverteren via deze krant de mogelijkheid om de vacatures gratis direct door te plaatsen naar de Nationale Vacaturebank, waardoor je zowel online als offline perfect kan koppelen.

  Let wel: het hangt geheel af van jouw doelgroep welke jobboards interessant kunnen zijn. Adverteren op OnlyEngineerJobs.nl zullen we niet doen als je doelgroep een lager opgeleid persoon is.

 • Social media

  Social media zijn perfect om bij de juiste doelgroep onder de aandacht te komen. Criteria als de kernwaarden van jouw bedrijf, of juist het opleidingsniveau van de kandidaat kunnen getarget worden in specifieke regio’s. En via LinkedIn kunnen we wel heel specifiek jouw nieuwe talent vinden!

  De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen perfect ingezet worden op jouw doelgroep.

  Lees hier meer over adverteren op social media.

 • Search Engine Advertising

  Wanneer iemand op een zoekmachine zoals Google of Bing intoetst op zoek te zijn naar een vacature, dan is er een daadwerkelijke vraag.

  Dan wil je als bedrijf aanwezig zijn, zodat jouw potentiële talent niet naar jouw concurrent gaat. Middels SEA kan je heel goed jouw vacature onder de aandacht brengen bij een doelgericht publiek.

  Lees hier meer over SEA!

 • Retargeting

  Een nieuwe baan is een pittig besluit. Er zal sowieso gekeken worden naar overige vacatures, wellicht op jobboards, of bij concurrentie. Tijdens dit hele traject wil je als mogelijke werkgever onder de aandacht blijven.

  Middels retargeting kan je ervoor zorgen dat iemand, die interactie heeft gehad met jouw vacature, vaker advertenties zal zien om top of mind te blijven. En dat tegen hele lage kosten!

  Lees hier meer.

 • Video advertising

  We werken ontzettend veel. Tijdens sommige dagen zien we onze partner amper, missen we de kids, en dat alles voor onze baan. Daarom des te belangrijker dat het gewoon ontzettend leuk is op werk.

  Visuele informatie wordt 60.000 keer sneller verwerkt dan tekstuele informatie.

  Video is daarom een prachtig middel om in een korte tijd toch een goed gevoel over te brengen wat jij als bedrijf kan bieden aan een potentiële werknemer.

  Lees hier meer over de mogelijkheden met video advertising!

Resultaten

Ons Tweede Thuis:

sinds we de campagnes laten vervullen door ODIV worden we platgebeld

UBN Uitzendbureau:

16% meer conversies sinds de campagnes aan staan!

Vanaf 2017 werken wij met ODIV samen. Vanaf het begin af aan was er een goede klik. Naast dat ze professioneel zijn en veel kennis hebben is het zeer aangenaam om met ze samen te werken. De online campagnes bieden voor ons een perfecte ondersteuning aan de doelen die wij hebben staan en geven het resultaat die wij voor ogen hebben. Wij zijn blij met de samenwerking.

SocialMediaTraining UBN

Geïnteresseerd? Neem vooral contact op en we kunnen kijken wat we voor jou kunnen realiseren!