Een paar jaar geleden kregen wij bij ODIV te maken met een flinke cyberaanval. Dit was geen makkelijke tijd voor ons, maar we zagen het als een kans om te leren en te verbeteren. In de podcast met De Ondernemer deelde Joost openhartig hoe we deze uitdaging hebben omarmd en aangepakt.

We besloten om niet stil te blijven zitten, maar om actief ons wachtwoordbeleid en onze beveiligingspraktijken te herzien. Wat echt bijzonder was, is hoe we dit proces hebben aangegrepen om met onze klanten over cybersecurity te praten. Bij ODIV is open communicatie cruciaal, niet alleen binnen ons team, maar ook in de relaties met onze klanten.

Joost legde in de podcast uit hoe belangrijk het is om dergelijke ervaringen te delen. Het gaat niet alleen om het oplossen van het probleem, maar ook om samen te leren en sterker te worden. Door deze ervaring te delen, willen we andere bedrijven inspireren om hun cybersecurity serieus te nemen en proactieve stappen te ondernemen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar Cyber Security of wil je meer weten over wat wij bij ODIV doen? Neem dan zeker een kijkje bij ODIV in het nieuws. Daar ontdek je hoe wij met positieve energie en heldere inzichten aan de slag gaan met cyberveiligheid en nog veel meer!