Wat is Triple Pharma?

Triple Pharma levert gepersonaliseerde voedingssupplementen voor reformwinkels, therapeuten, drogisterijen, sportscholen, personal trainers en alle andere branches waar voedingssupplementen een rol spelen. Wij zijn een professionele partij die complete lijnen supplementen uit voorraad kan leveren inclusief alles wat er bij komt kijken zoals opmaken van labels en wet- en regelgeving.

Wat maakt dit nou zo vet?

We kunnen een hoop redenen bedenken, maar denk bijvoorbeeld aan:

  • Geen grote volumes nodig: bij andere partijen moet je gelijk een hele hoop potten afnemen, waardoor het voor velen geen optie is om een eigen supplementenlijn te starten. Wij konden gewoon customized potten voor onze 10 winnaars van de pubquiz regelen. Zie hier het resultaat</li
  • Bepaal je eigen smaak en producten: wil jij een specifiek smaakje, of smaakjes combineren? Wellicht wil je speciaal voor de zomerdagen ‘perenijsje’ aanbieden als smaak: ook dat is te regelen!
  • Kwaliteitsproducten: dan denk je misschien dat er een hoop troep in zit, maar Triple Pharma zorgt ervoor dat er een gevarenanalyse maandelijks wordt gedaan op je producten, daarnaast ontvang je alle wettelijke documenten die je nodig hebt, en worden certificaten opgemaakt door een geaccrediteerd laboratorium.

Voor iedereen toegankelijk

Iedereen kan nu z’n eigen lijn starten. Dat betekent dat fitnessguru’s, een sportschool, maar ook een diëtist of haarstudio helemaal customized een eigen supplementenlijn kan starten. Je koopt betrouwbare producten, bij een gerenommeerde partij, je hoeft je over wet- en regelgeving geen zorgen te maken én kan je eigen huisstijl gebruiken. Wat wil je nog meer?

Nou, misschien een foto van een gelukkige eigenaar van z’n eigen pot proteïnepoeder.