Je social media beheer uitbesteden en focussen op wat je zelf wil doen? Neem ODIV als je partner en wij helpen je om online jouw business te laten groeien! Wil je meer naamsbekendheid, nieuwe leads verzamelen of verkopen realiseren. Wij helpen je graag met jouw social media.

Wij helpen jou met:

  • Het uitwerken van een strategieplan
  • Het opmaken en posten van goede content
  • Het uitzetten van succesvolle campagnes
  • Het bereiken van jouw doelgroep
  • Het binnenhalen van leads
  • Het genereren van verkopen

Wij adviseren, helpen en beheren. Jij bent de eigenaar van je social media.

Het is belangrijk dat de communicatie en campagnes passen bij wie jij bent en waar het bedrijf voor staat. Wij kunnen jouw social media beheer dan ook op meerdere manieren uitvoeren. We kunnen jou en/of je personeel op weg helpen met een training. Daarnaast kunnen wij jouw social media grotendeels van je over nemen door het maken van een jaarplan, een content kalender en het posten van berichten. Wil jij zelf liever content posten, dan kunnen wij ondersteunend werken door de advertising campagnes voor jou te voeren. Samengevat kunnen wij adviserend, uitvoerend en ondersteunend zijn bij jou social media. Voordat iets gepost of geadverteerd wordt zullen wij het bij jou voorleggen. Jij bent namelijk de eigenaar.

Social media Advertising

Social media advertenties

Om je dienst of producten bij jouw doelgroep onder de aandacht te krijgen is de inzet van advertising via social media belangrijk. Op deze manier kun jij jouw content tonen aan mensen waarvan jij wil dat ze deze zien. Er zijn tegenwoordig enorm veel verschillende manieren om dit te doen. Namelijk op basis van demografische kenmerken, interesses, activiteiten, engagement, websitebezoek en nog veel meer. Jij vertelt ons wie en wat wil bereiken en wij zorgen ervoor dat jouw content bij de juiste mensen terecht komt.

Social Media Training

Wil jij liever zelf je social media beheren, maar zou je meer informatie willen hebben over de best practices of de do’s and don’ts? Ook dan kunnen wij je helpen. ODIV geeft ook trainingen om je personeel of jou op weg te helpen. Deze trainingen zijn altijd op maat gemaakt voor de deelnemers, zodat je na de training naar buiten loopt met de juiste kennis over social media marketing en advertising.