0 gemiddeld Bekijk onze reviews, onze klanten waarderen onze diensten met een 10
0 jaar klant Meer dan 3 jaar blijft een klant gemiddeld bij ons - daar zijn we trots op!
0 FTE Specialisten in social media, SEO, SEA, analytics, website en design
 • Synergie tussen Outdoor Advertising en de online campagne

  pDOOH programmatic maakt het mogelijk de strategie naadloos af te stemmen op de online strategie. Zo kunnen online advertenties alleen getoond worden op locaties waar de pDOOH campagne te zien is.

 • Interactie

  Een ander voordeel is de mogelijkheid van bewegende beelden in de advertentie. Zo kan de advertentie reageren op de interactie van de passant met de advertentie.

 • Nauwkeurige targeting

  Net als in andere marketing campagnes is het van belang dat de campagnes relevant zijn en dat het budget efficiënt ingezet wordt. Je wil immers het juiste publiek bereiken met je boodschap. pDOOH kun je gericht en effectief inzetten op specifieke plaatsen en tijden.

  • Locatie: denk hierbij aan winkelcentra, Shell tankstations & winkels, openbaar vervoer (trein-, metro- en busstations), snelwegen en vliegvelden
  • Weersomstandigheden: Zo kunnen relevante boodschappen getoond worden tijdens warme dagen dagen of juist tijdens regen- of sneeuwval.
  • Specifieke tijdstippen:Denk hierbij aan de spits en de bijbehorende filevorming of het moment van aankomst/vertrek op vliegvelden. Het is zelfs mogelijk de achtergrond van de banner aan te passen aan de hoeveelheid licht op dat moment van de dag. Op deze manier zorg je ervoor dat je ten alle tijden opvalt met je banner.
 • Een enorm bereik

  Door aanwezig te zijn op diverse locaties binnen het openbaar vervoer, winkelcentra of vliegvelden weet de doelgroep binnen no-time van je product of dienst af. Middels de mogelijkheden op het gebied van targetten beperk je tevens de waste.

Voorbeeldcase Hunted

Hunted is een Nederlands televisieprogramma, dat wordt uitgezonden door AVROTROS. In dit programma proberen 12 of 14 Nederlanders uit handen te blijven van een team van specialisten, dat onder leiding staat van Sander Schaepman. Het team is gespecialiseerd in het vinden van voortvluchtige criminelen.

Voor het TV programma Hunted adviseerden wij pDOOH in te zetten omdat het past bij het karakter van het programma: je wordt zelfs op de stations achtervolgt. Zo werd een korte video op specifieke tijden uitgezonden op de metrostations in Amsterdam en Rotterdam. Precies op de plek en tijden dat je potentiële doelgroep staat te wachten. Lees hier meer hoe we dit hebben aangepakt en wat de resultaten waren!

Vraag het onze display experts!