In de podcast benadrukt Timothy het belang van effectieve communicatie, vooral in uitdagende tijden, zoals de cyberaanval op ODIV in juli 2021. Dit leidde tot een versterkte focus op cyberveiligheid bij ons bedrijf, met maatregelen zoals unieke wachtwoorden en two-factor authentication.

Daarnaast onderstreept hij het cruciale belang van online marketing voor bedrijven in alle sectoren. Voor startende ondernemers biedt hij praktische adviezen over het stellen van duidelijke doelen en meetbare marketingactiviteiten, essentieel voor groei en succes.

Deze video biedt praktische inzichten in online marketing, cyberveiligheid en ondernemerschap op basis van echte ervaringen. Daarom zijn Timothy’s expertise en ervaringen inspirerend voor zowel gevestigde ondernemers als nieuwkomers.

Als je liever niet naar de video kijkt, kun je ook de podcast beluisteren. Hierin komt alleen Timothy aan bod, en deelt hij waardevolle inzichten en inspirerende verhalen.

Geïnspireerd door Timothy’s verhaal bij het KVK Start Event gezien? Ontdek meer van onze inzichten en successen bij ODIV in het nieuws. Ontdek hoe onze ervaringen en prestaties jou verder kunnen helpen!

Lees meer in onze blogs:

 • 21 november 2023

  6 Onmisbare Stappen naar Meesterschap in SEA: Van Basis tot Expert

  In een wereld waarin de ontwikkelingen in online marketing sneller gaan dan ooit, kan het specialiseren in één van de onderliggende vakgebieden heel interessant zijn voor je carrière. Maar wat […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Helpful content
  16 oktober 2023

  Hoe help je de gebruiker (en uiteindelijk je SEO) met helpful content

  ‘We moeten iets doen met content.’ Je hebt het waarschijnlijk weleens gehoord in de wandelgangen. Dat content niet ‘iets’ moet zijn maar een duidelijk onderdeel van een online strategie, liet […]
  Lees verder
  Lees meer over
 • Team odiv: Jessica
  5 oktober 2023

  Even voorstellen: Jessica

  De zomer zit er nu echt op, dus het is de hoogste tijd om onze zomertransfer aan jullie voor te stellen. Haar achtergrond in e-commerce en autodidactische methode, maken haar een perfecte fit voor team ODIV. Dus wij zijn hartstikke blij dat we deze transfer hebben weten te realiseren.
  Lees verder
  Lees meer over
 • Adverteren in het laatste kwartaal
  26 september 2023

  Hogere opbrengsten dan advertentiekosten in Q4: Hoe doe je dat?

  Het laatste kwartaal van het jaar breekt weer aan. Een drukke periode waarin de advertentiemarkt in beweging is en de gemiddelde advertentiekosten stijgen. In dit blog zetten we uiteen hoe we bij ODIV kijken naar deze ontwikkelingen en hoe we daarop inspelen.
  Lees verder
  Lees meer over