2022 zit er bijna op. Het is dus tijd voor een terugblik op het afgelopen ODIV jaar. Naast de online campagne en website optimalisaties werd er de nodige kennis gedeeld via gastcolleges, workshops, presentaties en trainingen. Ook werden we genomineerd en wonnen we een aantal mooie awards. Lees meer over deze en alle andere momenten in 2022 en kom erachter hoe wij uitkijken naar 2023.

Nieuwjaarsbericht

Q1: Wat een start!

We begonnen het jaar met goed nieuws! Zo werd het search team uitgebreid met de komst van Soraya. Zij bleek al gauw meer te kunnen en hierdoor werd ook team webanalyse versterkt met haar inzichten. Nog belangrijker was dat we ook meteen een extra collega hadden. Zo komt haar hond Sara regelmatig mee om te zorgen voor de nodige ontspanning.

Eind februari was er ander heuglijk nieuws, want Timothy stapte in het huwelijksbootje. Dit was de aftrap voor een huwelijkrijk jaar! Daarover later meer. Traditiegetrouw werd het eerste kwartaal afgesloten met ons Kerstevent.

ODIV Kerstevent

Q2: Input vs output

Het tweede kwartaal begonnen met net zo een goed nieuws als het eerste kwartaal. Want in deze periode werd ook team social versterkt met de social media specialist Willem. Na ruim 10 jaar ervaring in makelaarsland en 4 jaar online marketing nam hij de stap om bij ODIV aan de slag te gaan. Een schot in de roos voor iedereen. Helaas gingen we diezelfde maand ook afscheid nemen van een andere social marketeer. Vala vertrok namelijk naar Samsung. Aan het eind van deze periode haalden we nog een mooie transfer binnen. Daphne werd binnengehaald door team social. Zes jaar ervaring in e-mailmarketing en een bak aan analytische kennis, zorgen ervoor dat team social maar al te blij is met deze versterking.

Het tweede kwartaal sloten we af met nog meer topnieuws. Zo hebben ​​we de ‘Top Score’ badge van Trustoo opnieuw verdiend. Hierdoor staan we staan we nog steeds in de top 10 online marketing bureaus in de regio en horen we bij de beste bedrijven op het hele platform!

Q3: Transfers, transfers en prestaties

In het derde kwartaal gingen we vrolijk verder met waar we in deel twee waren gebleven. Net als vorig jaar mochten we ook dit jaar in het het derde kwart niet één, maar twee versterkingen toevoegen aan ons team. Het SEO team werd versterkt met Julia! Met haar vier jaar ervaring in contentmarketing en haar rol als influencer mogen we zeggen dat dit een transfer is waar we trots op zijn. Een maand later mochten we de verloren dochter Frederique ook weer terug verwelkomen. En we weten allemaal hoe blij we zijn met dit heuglijke nieuws! Een topper in team SEA.

Ook hebben we weer een aantal sportieve prestaties geleverd in het derde kwartaal. We sponsoren het tennistoernooi Domstad ODIV Open waar Joost zijn tennis kwaliteiten kon etaleren. Nog mooier was het dat hij het toernooi ook wist te winnen. In 2020 hebben we een jaartje ODIV Footy gemist en in 2021 waren de prestaties niet om over naar huis te schrijven. Dus in 2022 gingen we voor een topprestatie in de organisatie. Het was duidelijk dat er meer bedrijven zin hadden in wat gezellige sportieve activiteiten, want het toernooi was na drie dagen al volgeboekt.

ODIV Footy

Om het kwartaal af te sluiten werden nog twee feestelijkheden gehouden. Zo trouwden zowel Joost als Martijn met de liefdes van hun leven. Wat een feest!

Q4: Beloningen

Om zijn sportieve imago nog wat op te poetsen, organiseerde Joost dit jaar weer zijn triathlon. Dit jaar deden er wat minder mensen mee. Maar dat was ook te verwachten door de tijd van het jaar. Oktober is toch minder geschikt dan augustus om op je vrije dag al hobbelend, fietsend en zwemmend in Utrecht door te brengen.

In dit kwartaal blikten we vooruit en zetten we onze verwachtingen voor social media in 2023 op een rij. In november werden we beloond voor ons werk. Ditmaal doordat we mooie beoordelingen kregen van onze klanten. Zo staan we nu in de FONK150 met een gemiddelde van een 8. Een prestatie waar we trots op zijn omdat deze is gebaseerd op de beoordelingen van onze klanten.

Dutch Search Award SEO B2B

En prachtig nieuws: met ODIV hebben we de award beste B2B SEO case gewonnen. Het houdt niet op, want Martijn werd ook nog eens derde beste SEO consultant van Nederland. Hier zijn we als team natuurlijk super trots op!

Nog even wachten, want in januari krijgen we ook versterking binnen team Search. Maar daarover later meer. Wat een jaar was 2022! Nu het bijna voorbij is kunnen we concluderen dat het een bewogen jaar geweest is.

Een korte samenvatting:

 • 105 ⭐⭐⭐⭐⭐ reviews
 • 42 kennissessies
 • 23 trainingen gegeven
 • 13 presentaties/workshops gegeven
 • Top 10 online marketing bureaus in de regio – Trustoo 🏆
 • 8 gemiddeld in de #FONK150 🏆
 • 5 nieuwe collega’s – stuk voor stuk toppers!
 • 5 jaar werkzaam bij ODIV
 • 3 Huwelijken in team ODIV
 • 3 Zwangerschappen in team ODIV
 • 2 #DigiTalks – 16 maart is de volgende! Schrijf je hier alvast in
 • 2 Awards – Team #SEO voor de WIN! 🏆
 • 1 jurylid bij de Dutch Search Awards
 • 1 Eervolle vermelding in het KVK Magazine
 • 1 Tennistoernooi 🎾 ODIV Domstad Open 🎾
 • 1 Golftoernooi ⛳ Bernardus – Niet in de buurt van de winst, wel gezellig
 • 1 ODIV Footy toernooi ⚽

Iedereen: klanten, relaties, partners en vrienden bedankt voor een fantastisch 2022 en op naar een stralend 2023!