Het is weer de hoogste tijd om een nieuwe transfer aan jullie voor te stellen! We hebben een mooie aanwinst op de Search afdeling. Duizendpoot Maikel heeft zijn eerste maanden erop zitten en heeft al bewezen met zijn jaren ervaring in online marketing een welkome toevoeging te zijn voor het team. Naast ODIV houdt hij zich bezig met beamers, voetbal en speelt hij graag een spelletje! In dit blog lees je in welke serie hij graag zou spelen, wie hij zou uitnodigen voor een diner met vier en nog veel meer. Veel plezier!

Hoe ben je bij ODIV terecht gekomen?

Lang verhaal kort: Minke (mijn partner) werkt bij Stuurlui, via haar heb ik de toppers van ODIV leren kennen. Na twee jaar lang heen en weer flirten, is het afgelopen juli tot een dienstverband gekomen.

Maikel en Minke

Wat voeg jij toe aan het ODIV team en hoe is je eerste maand bevallen?

Ik heb nu iets meer dan tien jaar ervaring in online marketing en met name in Search (SEO en SEA). Dus ik hoop zowel op Search als op commercieel gebied mijn steentje bij te kunnen dragen. Mijn eerste maand is goed bevallen. Ondanks mijn ervaring toch veel nieuwe dingen geleerd. Het is echt een leuk en energiek team waarin ik graag excelleer.

Met welke vraagstukken kan men bij jou terecht?

Alles met betrekking tot Google.

Wat is het eerste dat je doet als je wakker wordt?

M’n Crypto balance checken!

Beschrijf je ideale vrijdagavond!

Pre-corona: Gezellig met vrienden een hapje eten en lekker uren natafelen. Ook ging ik graag naar een heerlijk Amsterdams of Jordanees festival.
Post-corona: Lekker op de bank met een leuke serie of film.

In die periode zitten we nu al een hele tijd! Heb je een top drie Netflix aanraders?

Dat wordt moeilijk kiezen, maar ik denk dat ik ga voor Suits, Friends en Brooklyn 99! Ohh en Breaking Bad, How I met your mother en Big Bang Theory! Hmm, het zijn er eigenlijk te veel.

Stel, je mag nog maar naar één land op vakantie voor de rest van je leven. Welk land wordt het en waarom?

Spanje, en dan specifiek Barcelona. Ik houd echt van de stad Barcelona. Het voelt voor mij altijd als thuis komen wanneer ik het Plaça de Catalunya op loop.

Welk product kun jij niet zonder?

Nespresso, ik ben gek op mijn koffie!

Wat zou je doen zonder internet?

Heerlijk aan de eettafel bordspelletjes spelen. Minke en ik zijn ongeslagen in 30 seconds!

Je mag drie mensen uitnodigen voor een diner (wie dan ook)! Wie neem je mee? En waarom?

Johan Cruijff, Louis van Gaal en Jose Mourinho. Heerlijk de hele avond discussiëren over voetbal! Ik ben dan ook echt gek van voetbal.

Stel je mag nog maar een gerecht voor de rest van je leven? Welke wordt dat?

Ik weet niet helemaal of het voldoet aan de definitie van gerecht. Maar als ik echt moet kiezen dan wordt het een mexicano met satésaus.

In welke film of tv-serie zou jij graag willen spelen?

Suits! Ik vind het Amerikaans rechtssysteem heel interessant.

TEAM ODIV: Maikel en gezin

Klein huis midden in de stad of groot huis op het platteland?

Ondanks dat ik nu met heel veel plezier met mijn gezin in Utrecht woon, zou ik dan toch voor een groot huis op het platteland kiezen. Ik houd wel van de rust.

Stel je gaat op ruimtevlucht, de raket gaat kapot en je hebt nog maar 1 werkende motor. Wie van je ODIV collega’s hoop je dat er bij je is?

Vala, dan gaan we in ieder geval met een glimlach ten onder!

Maikel op vakantie
Zie hier het resultaat

Als je meer over of van Maikel wil weten? Of je wil eens sparren over Search vraagstukken, stuur hem een mailtje: maikel@odiv.nl. De volgende even voorstellen zit er alweer aan te komen, want we hebben nog een aanwinst op de Search afdeling! Haar introduceren we je volgende maand. Stay tuned!