Het is weer de hoogste tijd om een nieuw teamlid aan jullie voor te stellen. Laura, (student Commerciële Economie) is sinds september het team komen versterken als social media manager. Als een echte jonge topsporter betaamd, heeft zij geen moeite het dagelijkse traject Nijmegen – Utrecht en speelt ze nu al op hoog niveau de GIFje’s game. In dit blog lees wat zij vroeger wilde worden, welke campagnes ze leuk vindt om aan te werken en waar ze naartoe zou varen als ze een boot zou hebben.

Allereerst, hoe ben je bij ODIV terecht gekomen?

Ik had op een LinkedIn een oproepje gedaan dat ik op zoek was naar een stage en toen kreeg ik een appje van mijn neef Roy (NiRoy Design). Hij zei dat ie wel iemand kende die een plekje vrij had en zo ben ik in contact gekomen met Joost. Daarna heb ik een heel gezellig gesprek met Joost gehad. Maar ik had nog andere gesprekken, dus die heb ik afgewacht en daarna de afweging gemaakt, want ik had bij ODIV het beste gevoel. Ik bedoel je gaat toch een commitment voor een langere periode aan.

Wat is de leukste campagne waaraan je hebt gewerkt?

Ik ben met name bezig met filmcampagnes en ik denk dat ik er twee van moet kiezen. Dit was ANNA en Wat is dan Liefde. Het schijnt ook een superleuke film te zijn, dus ik moet er nog even snel naartoe.

Hoe sluiten je werkzaamheden aan op dingen die geleerd hebt tijdens je opleiding?

Nou, eigenlijk helemaal niet. Ik heb ook meteen bij Joost aangegeven dat ik hier ook kwam om veel te leren in online marketing. Er werd wel een online marketing vak gegeven, maar dit richtte zich niet op de uitvoering van online marketing. Ook krijg je niet geleerd hoe je bepaalde campagnes moet opzetten. Wel wordt wel eens gevraagd een marketingplan te schrijven, maar dat komt niet echt overeen met hoe de werkelijkheid is. Tijdens je opleiding maak je een soort budgetverdeling, terwijl je eigenlijk ook moet nadenken over strategie, je doelgroep en de invulling van de kanalen. Het is allemaal een stuk gedetailleerder en uitgebreider.

Laura

Winter of zomer vakantie?

Zomer!

Waar ben je naast je werk nog meer heel goed in? En heb je een verborgen talent?

Vroeger was ik heel goed in hockey, nu hockey ik al een hele tijd niet meer. Verder, ben ik ook wel goed in mezelf wegcijferen. Ik sta namelijk altijd open om iets voor anderen te doen of een ander te helpen. Daar ben ik wel goed in. Wellicht een beetje stom om over jezelf te zeggen, maar het is wel zo. Verder heb ik als verborgen talent dat ik met mijn ene oog scheel kan kijken terwijl het andere rechtdoor kijkt.

Stel, je krijgt nu een boot. Waar zou je naartoe varen?

Ik denk naar Azië. Het maakt me verder niet echt uit welk land. Mocht ik voor de zonvakantie gaan dan kies ik voor Indonesië. Anders zou ik heel graag naar China of Japan gaan. Dan meer ik daar lekker aan en ga ik van de ene stad naar de andere stad.

Wat wilde je vroeger worden?

Vroeger wilde ik K3 zangeres worden. Later werd het tophockeyer en wedding planner. Ook wilde ik nog werken in een animatieteam op een vakantieadres. Dus dat eigenlijk totaal iets anders dan wat ik nu doe.

Laura en Tom

Wie zou je meenemen naar als je een avond in een wijnkelder zou mogen doorbrengen? Je mag drie personen (levend of dood, bekend of onbekend) kiezen.

Mijn opa, mijn vriend Thom. Mijn ouders mag ik nu niet kiezen, want ik wil niet de een wel en de ander niet. Ik denk dan toch Thom’s opa of oma. Onze opa’s zijn beide overleden en dit zou dan wel een mooi moment zijn. Dan kunnen we meteen een lekker flesje wijn erbij opentrekken. Al zal het moeilijk worden met opa, want die houdt niet van wijn.

Heb je een favoriet bordspel?

Ik heb geen favoriet bordspel, maar ik speel wel standaard met een vriendin altijd Monopoly. Het blijft een wedstrijd wie er wint. We spelen het bijna iedere keer als we elkaar zien en het is altijd maar hopen dat ik win. Want ik kan niet tegen mijn verlies.

Stel, je mag met 1 man je leven ruilen. Met wie zou dat zijn?

Dat zou Will Smith zijn. Hij heeft het allemaal goed voor elkaar. Hij lijkt een heel leuk leven te hebben, heeft goed verdiend en hij zet zijn familie altijd op de eerste plek. Het feit dat zijn familie zo een belangrijke plek in zijn leven heeft, vind ik heel mooi.

Laura KD

Stel, je wint in de loterij een prijs waarbij je 1 product de rest van je leven gratis kan krijgen. Welk product is dat?

Als het verschillende soorten van een product mogen zijn kies ik voor kleren of schoenen. Mag ik er echt maar 1 kiezen, wordt het kleren. Ik ben en blijf een meisje.

Laatste vraag! Je gaat meedoen aan een marathon obstacle run van zeven dagen. Wie van je teamgenoten neem je mee om deze goed te doorstaan?

Ik denk dat dat Duco wordt. Als ik kijk naar de ervaring van KICK! Footy, zie ik dat we dezelfde mentaliteit hebben: gas geven en dan lekker uitrusten en even aan de zijkant bijkomen. We hebben ook wel dezelfde humor en kunnen elkaar goed afbranden. Dat kan helpen om de obstacle run te voltooien.

Wil je meer over Laura weten? Stuur haar dan even een mailtje: laura@odiv.nl