Het is weer de hoogste tijd om een nieuw ODIV lid aan jullie voor te stellen! Vandaag is het de beurt aan ons een na laatste teamlid Daan. Hij is het team komen versterken als Display Specialist, maar gaat tegenwoordig gewoon door het leven als Display Daan of Data Daan. Lees hier hoe hij zijn nieuwe collega’s vindt, wat zijn favoriete ongezonde hap is en welke club hij een warm hart toedraagt.

Daan3

Je werkt inmiddels bijna een half jaar bij ODIV, wat valt je het meest op?

De prettige sfeer binnen het team. Ik heb altijd plezier op de werkvloer. Iedereen kan goed met iedereen overweg en er worden de nodige grappen uitgehaald. Bovendien heeft iedere collega veel kennis van zijn specialisme en doet ook zijn best om een expert in zijn vakgebied te zijn. Dit houdt elkaar scherp en zo ga je als team ook vooruit.

Is er een nog een specifieke collega die hier een grote bijdrage aan levert?

Dat is Ties (Red: Matthijs). Hoewel hij omkomt in het werk, heeft hij Giphy, Dumpert, YouTube en voetbalzone ook wel uitgespeeld. Hij heeft dus altijd wel een slecht verhaal of een grappig filmpje klaarstaan als hij zich mengt in een gesprek. Bovendien zou hij een award moeten krijgen voor de manier waarop hij ieder (serieus) gesprek in een (grappige) notendop weet samen te vatten.

Strookt jouw rol binnen ODIV met dat wat je vroeger wilde worden?

Haha, vroeger wilde ik uitvinder worden. Ik was altijd dingen uit elkaar aan het halen, schroeven, klussen en dingen aan het maken in de garage van mijn ouders. Zij hadden daar een mooie werkbank waar je eigenlijk alles kon maken dat je maar kon bedenken. Daarna wilde ik voetbalmakelaar worden. De Mino Raiola van Roosendaal! Je zou kunnen zeggen dat de creatieve en commerciele aspecten terugkomen in mijn werk. Verder zie ik weinig overeenkomsten in mijn huidge rol bij ODIV.

Wat zou jouw werkdag nog beter maken?

Ik vind het erg prettig dat we zowel in Utrecht als Amsterdam werken, maar die trein skip ik liever. Dus mocht het zover komen dat ik niet met de trein hoef, wordt mijn werkdag daar wel beter van.

Wat is jouw favoriete ODIV moment?

Dat is ons Kerst diner in februari geweest! Het was iets verlaat omdat niemand in december kon, maar de pret was er niet minder om. Samen met onze partners hebben we een top avond gehad bij Bar Cava in Utrecht. Aan het einde van de werkweek een hapje en de nodige versnaperingen zorgden voor een (on)vergetelijke avond!

Hoe begin jij je dag?

Ik haal als eerste mijn telefoon uit de vliegtuigstand, dan check ik even wat er op de socials gebeurd is. Dan kom ik wel redelijk gemakkelijk uit mijn bed. Opfrissen, ontbijtje, koffietje en snel deur uit.

Beschrijf jezelf in drie woorden?

Sportief, ambitieus en ongeduldig.

Dus je sport graag in je vrije tijd?

Klopt, ik fitness regelmatig. Dat is wel minder geworden sinds ik bij ODIV begonnen ben. Ik weet niet precies waar dat aan ligt. Daarnaast voetbal ik, al doe ik dat ook minder dan ik zou willen. Trainen doen we niet echt en we hebben een grote selectie, dus meer dan uurtje op zaterdag staan we niet op het veld. Maar vanaf maart ga ik heel iets anders doen! Ik ga namelijk beginnen met boksen bij Jimmy’s Gym in Utrecht! Afgelopen maand een proefles genomen en we werden anderhalf uur lang helemaal afgemat. Het leek wel alsof we in dienst zaten. Als ik daarmee ga beginnen, stop ik wel met fitness. Ik denk dat ik dan een extra dagje ga hardlopen.

Daan2
Daan in zijn natuurlijke habitat

Sportief als je bent, heb je een favoriete ongezonde hap?

Zeker! Een broodje Doner gaat er altijd wel in. Zeker na een paar biertjes!

Kun je ons ook iets meer vertellen over de club die jij een warm hart toedraagt?

Dat is PSV. Door de verjaardagen van mijn overgrootmoeder kwam ik voor het eerst in contact met Eindhoven en PSV. Toen ben ik ze gaan volgen en was ik eigenlijk meteen verkocht. Dat is altijd zo gebleven.

Wintersport of zomervakantie?

Dan ga ik voor zomervakantie. Dat voelt ook echt als vakantie namelijk! Tijdens wintersport ben je toch veel aan het sporten en drinken met vrienden. Je komt niet echt tot rust. Als je in de zomer op vakantie gaat en je combineert cultuur met strand, ben je toch net iets meer ontspannen als je terug komt.

TEAMKDDaan
Daan op cultuur expeditie tijdens een van zijn zomervakanties

In welke serie of film zou jij willen spelen?

Peaky Blinders. Ik vind die Engelse taal sowieso wel nice. Het is de maffioso sfeer die me wel trekt, maar dan met goede Engelse humor. Bovendien zijn ze allemaal goed gewiekt door de barbier en zijn ze stijlvol gekleed!

Ben jij benieuwd hoe Data Daan jou kan helpen? Of wil je gewoon meer over deze Display specialist weten? Stuur Daan dan even een mailtje: daan@odiv.nl